Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 16-7: Ποιοτική υπεροχή

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 16-7: Ποιοτική υπεροχή

 Παύλος Σαχτούρης

  |  14.10.2021 | 20:50

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 16-7: Ποιοτική υπεροχή

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 16-7: Ποιοτική υπεροχή. Οι πρωταθλητές δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα και νίκησαν με διαφορά τον Ευρωπαίο Απόλλωνα.

Το πρώτο σημαντικό ματς για τη φετινή Α1 πόλο Ανδρών, το εξ’ αναβολής για τη 2η αγωνιστική ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Στο κολυμβητήριο του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Εκτός από το πρώτο οκτάλεπτο στο οποίο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν αγωνιστική. Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 16-7: Ποιοτική υπεροχή

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Όταν πάτησε… γκάζι, υπερείχε πολύ

Η ομάδα του Βλάχου προηγήθηκε 2-0 και 4-1, αλλά ο Απόλλων δεν παράτησε εκεί το ματς. Με τον Γούνα να σκοράρει, κατάφερε να κλείσει το οκτάλεπτο στο γκολ (4-3). Στο δεύτερο άνοιξε το τέμπο της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, με παίκτες ποιοτικούς και κατάφερε να «χτίσει» μια διαφορά που τον έφερε στο +4. Το θετικό για τους πρωταθλητές ήταν πώς πήραν γκολ από αρκετούς παίκτες τους στη δεύτερη περίοδο. Ο Φιλίποβιτς σκόραρε, το ίδιο ο Μπούσλιε και ο Γενηδουνιάς. Όλοι έδωσαν λύσεις.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Ο υπέροχος κύριος Φιλίποβιτς

Στη συνέχεια, ο Φιλίποβιτς το έκανε να φαίνεται τόσο… απλό. Οι «εκτελέσεις» του έκαναν τη διαφορά. Ένας τόσο ποιοτικός περιφερειακός που κοσμεί τα κολυμβητήρια και τις πισίνες στην Ελλάδα. Αρκετά ωραία γκολ από τον MVP των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και από τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους». Την ίδια στιγμή η άμυνα του Ολυμπιακό βελτιώθηκε και ο Απόλλων δεν είχε λύσεις επιθετικά, ακόμα και στον παίκτη παραπάνω. Με τον Γιάννη Φουντούλη να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 16-7: Ποιοτική υπεροχή.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-2, 3-0, 4-2.

Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 5, Σύρμας, Γκίλας 1.

Απόλλων Σμύρνης (Ν. Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 2, Τσοκαλούδης 1, Σολανάκης 1, Καβουσάνος, Τουρκομένης, Κότσκαρ.