Ολυμπιακός: Απέρριψε την πρόταση για Πιτόν η Κορίνθιανς [pic]

Ολυμπιακός: Απέρριψε την πρόταση για Πιτόν η Κορίνθιανς [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  28.08.2021 | 19:02

Τελευταία εβδομάδα μεταγραφών και μια ακόμα περίπτωση έρχεται να προστεθεί για τον Ολυμπιακό. Όπως υποστηρίζει ο έγκυρος Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Μέου Τιμάο, οι άνθρωποι της Κορίνθιανς απέρριψαν το 1,5 εκατ. ευρώ που προσέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» για τον φουλ-μπακ. Ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες Συγκεκριμένα, στην Κορίνθιανς θεωρούν πως αυτό το ποσό που δίνει ο Ολυμπιακός για τον […]

Τελευταία εβδομάδα μεταγραφών και μια ακόμα περίπτωση έρχεται να προστεθεί για τον Ολυμπιακό. Όπως υποστηρίζει ο έγκυρος Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Μέου Τιμάο, οι άνθρωποι της Κορίνθιανς απέρριψαν το 1,5 εκατ. ευρώ που προσέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» για τον φουλ-μπακ.

Ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες

Συγκεκριμένα, στην Κορίνθιανς θεωρούν πως αυτό το ποσό που δίνει ο Ολυμπιακός για τον Πιτόν είναι αρκετά μακριά από τις απαιτήσεις τους και τα όσα θέλουν για να παραχωρήσουν τον παίκτη, χωρίς βέβαια στα δημοσιεύματα να γίνονται γνωστά τα «θέλω» της βραζιλιάνικης ομάδας.

Το συμβόλαιο του Πιτόν με την Κορίνθιανς ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβριου του 2022, με τους Βραζιλιάνους να θεωρούν πως θα βρούνε καλύτερη πρόταση από κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Άλλωστε είναι γνωστό πως μεταξύ άλλων ενδιαφέρθηκαν η Κάλιαρι με την Φιορεντίνα.