Ολονύχτια μάχη με τις φωτιές σε Εύβοια και Αρκαδία [vid]

 newsroom

  |  10.08.2021 | 23:33

Δώδεκα οικισμοί εκκενώθηκαν λόγω των διαστάσεων που έλαβε η πυρκαγιά στην Αρκαδία, ενώ ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης για να ανακόψουν την πορεία του μετώπου. Μαίνεται η μάχη με τις φλόγες στα μέτωπα της φωτιάς στην Εύβοια. Μάχες στην Αρκαδία Τεράστιες διαστάσεις έλαβε το μέτωπο της φωτιάς στην Αρκαδία το απόγευμα της Τρίτης 10 Αυγούστου, θέτοντας […]

Δώδεκα οικισμοί εκκενώθηκαν λόγω των διαστάσεων που έλαβε η πυρκαγιά στην Αρκαδία, ενώ ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης για να ανακόψουν την πορεία του μετώπου. Μαίνεται η μάχη με τις φλόγες στα μέτωπα της φωτιάς στην Εύβοια.

Μάχες στην Αρκαδία

Τεράστιες διαστάσεις έλαβε το μέτωπο της φωτιάς στην Αρκαδία το απόγευμα της Τρίτης 10 Αυγούστου, θέτοντας σε κίνδυνο πολλά χωριά. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του OPEN TV στη Γορτυνία, Νίκο Γιαπρακά, σε κάποιες περιοχές η κατάσταση είναι καλύτερη, ωστόσο στο οδικό δίκτυο έχουν πέσει αρκετοί κορμοί με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία.

Οι φλόγες πέρασαν στο Λιβαδάκι μέσα στο χωριό, ενώ έχουν καεί σπίτια και επιχειρήσεις. Από το μεσημέρι έχουν εκκενωθεί πολλοί οικισμοί. Πρόκειται για την πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από μία εβδομάδα στην Αρχαία Ολυμπία και η οποία κινήθηκε με ταχείς ρυθμούς και πέρασε στον νομό Αρκαδίας μέσα σε λίγα 24ωρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ