Οι Βετεράνοι Αθλητές στηρίζουν Σιώπη

Οι Βετεράνοι Αθλητές στηρίζουν Σιώπη

 newsroom

  |  18.02.2021 | 05:37

Ο πρόεδρος Τρύφων Πέππας και ο γενικός γραμματέας Νίκος Κλουβάτος υπογράφουν την ανακοίνωση στήριξης στον Βίκτωρα Σιώπη, του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Τζούντο. Αναλυτικά η ανακοίνωση των βετεράνων: «ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ Αγαπητοί φίλοι του αθλήματος, Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο θα διενεργήσει αρχαιρεσίες την 20η Μαρτίου, όπως έχει κατ’ αρχήν ανακοινωθεί. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων […]

Ο πρόεδρος Τρύφων Πέππας και ο γενικός γραμματέας Νίκος Κλουβάτος υπογράφουν την ανακοίνωση στήριξης στον Βίκτωρα Σιώπη, του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Τζούντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των βετεράνων:

«ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ

Αγαπητοί φίλοι του αθλήματος,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο θα διενεργήσει αρχαιρεσίες την 20η Μαρτίου, όπως έχει κατ’ αρχήν ανακοινωθεί.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Τζούντο, είναι ως γνωστόν αμέτοχος στα δρώμενα της Ομοσπονδίας και δεν τοποθετείται για τα εσωτερικά της, αφού πρόκειται περί δύο διαφορετικών φορέων με διαφορετικό τομέα ενδιαφέροντος ο καθένας. Η ενδεχόμενη θέληση για την ενασχόληση με τα κοινά της Ομοσπονδίας αποτελεί προσωπική επιλογή των επί μέρους μελών μας. Θεωρούμε ότι, η θέληση αυτή, αν προέρχεται από ειλικρινές ενδιαφέρον για ανιδιοτελή προσφορά, αποτελεί ένα θετικό παράγοντα ολοκλήρωσης και εξύψωσης της προσωπικότητας του ανθρώπου και σίγουρα αποβαίνει και σε όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Στα πλαίσια αυτά, βλέπουμε με ικανοποίηση την απόφαση του μέλους μας Βίκτωρα Σιώπη από την Θεσσαλονίκη, να κατέβει ως υποψήφιος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στις επερχόμενες εκλογές, και μάλιστα είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, πληροφορούμενοι ότι το ρεύμα που υπάρχει υπέρ του είναι μεγάλο.

Ο Βίκτωρ Σιώπης, υπήρξε ένας εξαίρετος αθλητής του Τζούντο, που τίμησε τα εθνικά μας χρώματα με πολλές διακρίσεις ως μέλος της εθνικής ομάδας και επανειλημμένως ένεκα αυτού η σημαία μας σηκώθηκε στην υψηλότερη θέση του ιστού στους διεθνείς αγωνιστικούς χώρους.

Από την θέση του εξ άλλου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, έδωσε ανελλιπώς από το 1983 μέχρι σήμερα την ειδικότητα του Τζούντο σε δεκάδες αθλητές που μαθήτευσαν κοντά του, εφοδιάζοντας έτσι το άθλημα με προπονητές με τα καθ’ όλα τυπικά προσόντα να στελεχώσουν προπονητικά διαφόρους συλλόγους και να διαδώσουν περαιτέρω το άθλημα.

Ήδη από τον καιρό προ της ιδρύσεως της Ομοσπονδίας, από τότε που υπαγόταν στον ΣΕΓΑΣ μέχρι τις μέρες μας, το Τζούντο έχει υποστεί διάφορες περιπέτειες. Ο καθένας βέβαια κρίνεται από το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε σίγουροι, ότι η άμεση σχέση του Βίκτωρα Σιώπη με το άθλημα, από τις ρίζες του οποίου προέρχεται, εγγυάται ένα πόνο και μία αγάπη γι’ αυτό, που αν μη τι άλλο, θα τον οδηγήσουν στο να σταματήσει τις περιπέτειες του αθλήματος, ώστε μπει αυτό σε ένα δρόμο πραγματικής ανάπτυξης.

Είμαστε επίσης σίγουροι, ότι θα αποτελέσει ένα Πρόεδρο ανανέωσης του χώρου του Τζούντο, στα πλαίσια των εκσυγχρονιστικών τάσεων που διακηρύσσονται από την σημερινή Αθλητική Ηγεσία και ότι θα βοηθήσει τα σωματεία, τα οποία αυτό τον καιρό δεινώς δοκιμάζονται, εμφανής Πρόεδρος δίπλα τους και όχι εμφανώς αφανής όπως δυστυχώς ενίοτε συμβαίνει.

Βίκτωρα καλή τύχη! Ευχόμαστε να ανταποκριθείς τις αρχές του Συνδέσμου μας και να τιμήσεις ως Πρόεδρος το άθλημα εξ ίσου, όσο το ετίμησες και ως αθλητής!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58