Ο Ίκερ Κασίγιας φτιάχνει αντιπυρικές ζώνες [pic]
Ετικέτες:

Ο Ίκερ Κασίγιας φτιάχνει αντιπυρικές ζώνες [pic]

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  17.08.2021 | 19:13

Στο χωριό του βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο «θρυλικός» Ισπανός τερματοφύλακας, Ίκερ Κασίγιας και βοηθά στην κατασκευή αντιπυρικών ζωνών, ενάντια στη φωτιά που απειλεί τον τόπο καταγωγής του. Η Ισπανία δίνει τη δική της μάχη αυτό το καλοκαίρι με τις φωτιές, που έχουν καταστρέψει πάνω από 130.000 στρέμματα στην περιφέρεια της Αβίλα. Από εκεί και […]

Στο χωριό του βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο «θρυλικός» Ισπανός τερματοφύλακας, Ίκερ Κασίγιας και βοηθά στην κατασκευή αντιπυρικών ζωνών, ενάντια στη φωτιά που απειλεί τον τόπο καταγωγής του. Η Ισπανία δίνει τη δική της μάχη αυτό το καλοκαίρι με τις φωτιές, που έχουν καταστρέψει πάνω από 130.000 στρέμματα στην περιφέρεια της Αβίλα.

Από εκεί και συγκεκριμένα την κοινότητα του Ναβαλακρούθ κατάγεται ο παλαίμαχος γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πόρτο, Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος ανάρτησε στα social media video από την προσπάθεια των ανθρώπων της περιοχής να στήσουν αντιπυρικές ζώνες για να προστατέψουν τα σπίτια τους, με τον ίδιο να τους συμπαραστέκεται και να βοηθά όπως μπορεί.

«Περήφανος για τους ανθρώπους μου. Λίγο ακόμη έμεινε για να τελειώσουμε τις αντιπυρικές ζώνες. Συνεχίζουμε!» ήταν το μήνυμα του «Άγιου Ίκερ» στο twitter.