ΝΒΑ – Σέντρικ Σεμπάλος: Μέσα από την εντατική ζητά να τον συγχωρέσουν [pic]

ΝΒΑ – Σέντρικ Σεμπάλος: Μέσα από την εντατική ζητά να τον συγχωρέσουν [pic]

 newsroom

  |  07.09.2021 | 20:34

«Στη 10η ημέρα στη ΜΕΘ, ο Covid-19 επισήμως με κλωτσάει στον πισινό. Φίλοι, συγγενείς, προσευχηθείτε για την ανάρρωσή μου. Αν σας έκανα κάτι στο παρελθόν, επιτρέψτε μου να σας ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Η μάχη μου δεν έχει τελειώσει» είναι η ανάρτηση του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Σέντρικ Σεμπάλος, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος και δέχεται τις ευχές όλων. […]

«Στη 10η ημέρα στη ΜΕΘ, ο Covid-19 επισήμως με κλωτσάει στον πισινό. Φίλοι, συγγενείς, προσευχηθείτε για την ανάρρωσή μου. Αν σας έκανα κάτι στο παρελθόν, επιτρέψτε μου να σας ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Η μάχη μου δεν έχει τελειώσει» είναι η ανάρτηση του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Σέντρικ Σεμπάλος, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος και δέχεται τις ευχές όλων.

Στο All-Star του 1995 και νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων το 1992, ο Σέντρικ Σεμπάλος ήταν ένας από τους πιο θεαματικούς NBAer που φόρεσε τις φανέλες των Σανς, των Λέικερς, των Μάβερικς, των Πίστονς, των Χιτ, αλλά και ομάδων της Ευρώπης. Στα 52 του πλέον, δίνει μια διαφορετική μάχη. Τη μάχη της ζωής του, καθώς νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω κορονοϊού. Τα στατιστικά του Σεμπάλος σε 609 αγώνες στο ΝΒΑ είναι 14.3 πόντοι, 5.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 24.2 λεπτά.