ΝΒΑ: Εξετάζει την διεξαγωγή τουρνουά μέσα στη σεζόν
Ετικέτες:

ΝΒΑ: Εξετάζει την διεξαγωγή τουρνουά μέσα στη σεζόν

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  14.09.2021 | 15:39

Το ΝΒΑ δεν σταματά να σκέφτεται τρόπους για να εξελίσσεται και να κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους. Για αυτό λοιπόν επανέφερε στο τραπέζι την ιδέα της διεξαγωγής ενός τουρνουά κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχοντας ως έπαθλο ένα εκατόμμυριο δολάριο για κάθε παίκτη. Όπως αναφέρει ο Σαμς Τσάρανια, αυτό το νέο […]

Το ΝΒΑ δεν σταματά να σκέφτεται τρόπους για να εξελίσσεται και να κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους. Για αυτό λοιπόν επανέφερε στο τραπέζι την ιδέα της διεξαγωγής ενός τουρνουά κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχοντας ως έπαθλο ένα εκατόμμυριο δολάριο για κάθε παίκτη.

Όπως αναφέρει ο Σαμς Τσάρανια, αυτό το νέο project εξετάστηκε στην επιτροπή ανταγωνισμού του ΝΒΑ και στόχος είναι να εφαρμοστεί στο άμεσο μέλλον. Θα πρέπει όμως πρώτα να πειστεί και η Ένωση Παικτών της λίγκας για να δώσει την συγκατάθεσή της για αυτή τη νέα διοργάνωση, για την οποία δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα γνωστό ως προς τον τρόπο διεξαγωγής της.

Ωστόσο, η ιδέα συνεχίζει να υπάρχει στους ιθύνοντες της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν το θέαμα και τις συγκινήσεις στο ΝΒΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA