Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Η ΑΕΚ πάει πάντα για το πρωτάθλημα, το μέλλον είναι δικό της»

Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Η ΑΕΚ πάει πάντα για το πρωτάθλημα, το μέλλον είναι δικό της»

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  14.09.2021 | 07:50

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στη Super League Interwetten, καθώς επικράτησε του Ιωνικού με 3-0, παίζοντας στο δεύτερο μέρος καλό ποδόσφαιρο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Livesport» για όσα είδε από τον «Δικέφαλο» στην πρεμιέρα. Μεταξύ άλλων ο «Ντούσκο» τόνισε πως η ομάδα έχει ποιότητα και θα είναι ακόμα καλύτερη […]

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στη Super League Interwetten, καθώς επικράτησε του Ιωνικού με 3-0, παίζοντας στο δεύτερο μέρος καλό ποδόσφαιρο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Livesport» για όσα είδε από τον «Δικέφαλο» στην πρεμιέρα. Μεταξύ άλλων ο «Ντούσκο» τόνισε πως η ομάδα έχει ποιότητα και θα είναι ακόμα καλύτερη στη διάρκεια της σεζόν, ενώ τόνισε πως πάντα η «Ένωση» πάει για πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς:

«Πάντα παρακολουθώ την ΑΕΚ, αλλά δεν θέλω να μιλάω πολύ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ και να ενθουσιαζόμαστε πολύ. Σίγουρα περιμένουμε και ακόμα καλύτερες μέρες για την ΑΕΚ.

Η ομάδα θα είναι ακόμα πιο δυνατή και πιο καλή στην πορεία. Έδειξε ότι έχει ποιότητα. Οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και η αρχή του πρωταθλήματος, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλή και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Πιστεύω ότι με τον χρόνο το μέλλον είναι δικό μας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πάντα η ΑΕΚ πάει για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι πάντα ο στόχος της. Είναι όμως νωρίς να μιλήσουμε για τον τίτλο. Πραγματικά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’αυτά. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά. Αυτή την στιγμή πρέπει να μιλάμε γι’αυτά τα πράγματα που πρέπει να κάνει η ομάδα για να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για την απόδοση του Τσούμπερ, τόνισε: «Δεν θέλω να μιλήσω ξεχωριστά για τους παίκτες. Δεν χρειάζεται να γίνει αυτό. Η ΑΕΚ ήταν συνολικά καλή με τον Ιωνικό και αυτό έχει σημασία».