Ντομίνγκες: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε στο τέλος κάτι σημαντικό» [vid]

Ντομίνγκες: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε στο τέλος κάτι σημαντικό» [vid]

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  19.09.2021 | 00:00

Τη χαρά του για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 επί του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Χουάν Ντομίνγκες. Ο μέσος των Ηπειρωτών τόνισε πως άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά και να μείνουν συγκεντρωμένοι, ώστε να καταφέρουν στο τέλος κάτι σημαντικό, […]

Τη χαρά του για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 επί του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Χουάν Ντομίνγκες.

Ο μέσος των Ηπειρωτών τόνισε πως άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά και να μείνουν συγκεντρωμένοι, ώστε να καταφέρουν στο τέλος κάτι σημαντικό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί τα καταφέραμε. Ακολουθήσαμε το πλάνο και δεν ξεφύγαμε από το σχέδιο που είχαμε. Έχουμε καθαρό μυαλό, παίζουμε ως ομάδα και είμαστε πολύ σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά τα στοιχεία μας οδήγησαν σε δύο πολύ σημαντικές νίκες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Πρέπει να μείνουνε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, να συνεχίσουμε μέρα με τη μέρα και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και να κάνουμε στο τέλος κάτι σημαντικό».

Για τον τραυματισμό του Κόντε:

«Ελπίζω να είναι υγιής και να μην έχει κάτι σοβαρό για να επιστρέψει σύντομα μαζί μας».