Νόριτς – Γιαννούλης: Απέκτησε αριστερό μπακ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [pic,vds]

Νόριτς – Γιαννούλης: Απέκτησε αριστερό μπακ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [pic,vds]

H Νόριτς των πρώην «ασπρόμαυρων» Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη, συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση καθώς τα καναρίνια απέκτησαν δανεικό τον 20χρονο αριστερό φουλ μπακ, Μπράντον Γούλιαμς ο οποίος πέρυσι έκανε 14 παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι αυξήθηκε ο ανταγωνισμός στα αριστερά για τον Έλληνα ακραίο οπισθοφύλακα Δημήτρη Γιαννούλη καθώς ο Γουίλιαμς παρότι είναι […]

H Νόριτς των πρώην «ασπρόμαυρων» Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη, συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση καθώς τα καναρίνια απέκτησαν δανεικό τον 20χρονο αριστερό φουλ μπακ, Μπράντον Γούλιαμς ο οποίος πέρυσι έκανε 14 παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι αυξήθηκε ο ανταγωνισμός στα αριστερά για τον Έλληνα ακραίο οπισθοφύλακα Δημήτρη Γιαννούλη καθώς ο Γουίλιαμς παρότι είναι δεξιοπόδαρος μπορεί να καλύψει τόσο το δεξί όσο και το αριστερό άκρο της άμυνας της Νόριτς.

Ο προπονητής της Νόριτς Ντάνιελ Φαρκέ δήλωσε για τη συγκεκριμένη κίνηση: Με τον Δημήτρη Γιαννούλη στο ρόστερ, είχαμε μόνο έναν καθαρόαιμο αριστερό μπακ. Οπότε για αυτό είναι καλό να έχουμε τον Μπράντον στην ομάδα και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Υπενθυμίζουμε πως προ ημερών ο Ντάνιελ Φαρκέ είχε κάνει δηλώσεις που συζητήθηκαν για τον Δημήτρη Γιαννούλη καθώς δήλωσε πως θέλει χρόνο για να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα της Premier League ενώ τον είχε κάνει αλλαγή στο 45 του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.