Ετικέτες: ,

Νις – Μαρσέιγ: Τρεις ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ τραυματίες από το «ντου» των οπαδών της Νις

 newsroom

  |  23.08.2021 | 01:28

Τρεις παίκτες της Μαρσέιγ  τραυματίστηκαν από το «ντου» των οπαδών της Νις στον αγωνιστικό χώρο, όπως αναφέρει το RMC. Τρεις ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ δέχθηκαν χτυπήματα κατά την εισβολή των οπαδών της Νις. Πιο σοβαρές εκδορές έχει ο Λουάν Πέρες, ο οποίος έδειξε στον φακό τα χτυπήματα στο λαιμό του. Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που χτύπησε είναι […]

Τρεις παίκτες της Μαρσέιγ  τραυματίστηκαν από το «ντου» των οπαδών της Νις στον αγωνιστικό χώρο, όπως αναφέρει το RMC.

Τρεις ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ δέχθηκαν χτυπήματα κατά την εισβολή των οπαδών της Νις. Πιο σοβαρές εκδορές έχει ο Λουάν Πέρες, ο οποίος έδειξε στον φακό τα χτυπήματα στο λαιμό του.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που χτύπησε είναι ο Γκεντουζί, ο οποίος όχι μόνο δεν έκανε πίσω όταν είδες τους οπαδούς να μπουκάρουν στο γήπεδο, αλλά πήγε κατά πάνω τους.

Ο τρίτος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, είναι ο Παγέτ, ο οποίος είχε αίματα στην πλάτη.

 

Το ντέρμπι της νότιας Γαλλίας ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ τινάχθηκε στον αέρα στο 47′ και συγκεκριμένα όταν ο Ντμίτρι Παγέτ δέχθηκε βροχή αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων και εκνευρισμένος πήρε ένα μπουκάλι και το πέταξε πίσω στην κερκίδα.

Μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Νίκαια, οι παίκτες της Μαρσέιγ αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, έχοντας και τη στήριξη της διοίκησης της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της, η Νις καταγγέλλει ότι δυο ποδοσφαιριστές της, ο Τοντιμπό και ο Κλάιφερτ δέχθηκαν χτυπήματα από την ασφάλεια της Μαρσέιγ στη διάρκεια της επίθεσης των οπαδών της Νις.