Νιόπλιας: «Αυτή είναι η έδρα μας» [vid]

Νιόπλιας: «Αυτή είναι η έδρα μας» [vid]

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  19.09.2021 | 20:52

Μία μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ, καταφέρνοντας να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0. Ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη συμβολή που είχε ο κόσμος του στο να καταφέρει η ομάδα του να φτάσει σε […]

Μία μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ, καταφέρνοντας να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0.

Ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη συμβολή που είχε ο κόσμος του στο να καταφέρει η ομάδα του να φτάσει σε αυτή τη σπουδαία ανατροπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, γιατί δεν είναι εύκολο. Αυτή είναι η έδρα μας, η καρδιά μας. Χωρίς τον κόσμο στο 0-3 όλα θα ήταν υποτονικά. Σε όλο το παιχνίδι δεν μας αποδοκίμασε. Πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά είναι φανταστική. Αν θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρό μας, παρά τα άσχημά μας, βλέπουμε ότι μπορούν οι μικρομεσαίες ομάδες. Δεν είναι για πέταμα. Είναι καλύτερες ομάδες οι μεγαλύτερες, αλλά μπορεί να πάρει βαθμό ο ΟΦΗ ή να κερδίσει ο ΠΑΣ. Και κάτι ακόμα. Λέμε στη Σούπερ Λίγκα 2 να παίξουν 36 ομάδες και να ανέβει μία! Γιατί να παίξουν 36; Η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο. Υπάρχουν ομάδες που ανεβαίνουν επίπεδο. Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι: «Δεν ήμασταν καλοί. Παίξαμε με ενθουσιασμό. Μετά την αποβολή το κοντρολάραμε και μας βοήθησαν πάρα πολύ οι αλλαγές»