Νίκος Παππάς: «Ευχαριστώ τα παιδιά της Original – Δεν θα πουλήσω εκδούλευση, είμαι Παναθηναϊκός»
Ετικέτες: ,

Νίκος Παππάς: «Ευχαριστώ τα παιδιά της Original – Δεν θα πουλήσω εκδούλευση, είμαι Παναθηναϊκός»

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  16.08.2021 | 14:10

Ο Νίκος Παππάς είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της ΑΕΚ. Μετά τους Φλιώνη, Πετρόπουλο, Φιλιππάκο και Μπόγρη σήμερα ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης και του πολύπειρου γκαρντ. Ο 31χρονος άσος στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της «Ένωσης» παραχώρησε… σπάνιες για τα Ελληνικά δεδομένα δηλώσεις, επισημαίνοντας πως ευχαριστεί την Original αν και… κάθε κύτταρο του […]

Ο Νίκος Παππάς είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της ΑΕΚ. Μετά τους Φλιώνη, Πετρόπουλο, Φιλιππάκο και Μπόγρη σήμερα ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης και του πολύπειρου γκαρντ. Ο 31χρονος άσος στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της «Ένωσης» παραχώρησε… σπάνιες για τα Ελληνικά δεδομένα δηλώσεις, επισημαίνοντας πως ευχαριστεί την Original αν και… κάθε κύτταρο του είναι Παναθηναϊκό, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στα κοινά πιστεύω του με τους οργανωμένους οπαδούς του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παππά:

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος, που επιστρέφω στα παρκέ, διότι προέρχομαι από μεγάλη αποχή. Έπαιξα ελάχιστα την περασμένη περίοδο εξαιτίας κάποιων θεμάτων. Μετά, εξαιτίας του τραυματισμού, είχα ένα μεγάλο κενό. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα, το να επιστρέφω, και μάλιστα σε μία μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο (σ.σ. Μάκη Αγγελόπουλο), ο οποίος έχει δείξει εδώ και χρόνια την εκτίμησή του προς το πρόσωπό μου. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα».

Για την εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Είναι γεγονός… Ευχαριστώ και τα παιδιά της “Original”, τα οποία από τότε που έγινε γνωστό, ότι έρχομαι στην ΑΕΚ, με δέχτηκαν με θέρμη. Δεν θα πουλήσω εκδούλευση. Ξέρουν όλοι τα οπαδικά μου αισθήματα. Είμαι Παναθηναϊκός. Κάθε κύτταρό μου είναι «Παναθηναϊκό» πάνω μου. Και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ να παίξουν στο ποδόσφαιρο μεθαύριο εγώ θα είμαι Παναθηναϊκός. Αυτό δεν αναιρεί, όμως, ότι σε ιδεολογικά και σε άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα, έχουμε κοινό παρανομαστή με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Το γνωρίζουν και το εκτιμούν αυτό. Η εκτίμησή τους με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο και με τιμά. Στο κάτω κάτω, δεν ήμουν, δεν είμαι, και δεν θα γίνω ποτέ ΑΕΚ, αλλά αύριο-μεθαύριο, γιατί όχι, στο παιδί μου, να του μιλήσω, να του εξηγήσω κάποια πράγματα, κι αν θέλει να γίνει ΑΕΚ θα είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό το πράγμα. Αυτή η κατανόηση, που δείχνουν (τα παιδιά της “Original”), κι αυτή η αγάπη, που εισπράττω, είναι συγκινητική».

Για τη νέα ομάδα, που κτίζεται: «Λόγω του ονόματος της ΑΕΚ, λόγω του προπονητή και λόγω άλλων συγκυριών και συνθηκών, κάποιοι παίκτες επέλεξαν να έρθουν, παρότι η αγοραστική τους αξία είναι μεγαλύτερη. Βλέποντας αυτό το ρόστερ και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα της περασμένης περιόδου, εγώ είμαι πολύ πιο αισιόδοξος (εφέτος). Στα δικά μου μάτια αυτό είναι. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. Θεωρώ, ότι θα έχουμε μία ομάδα, που θα μάχεται. Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο. Είναι στο «DNA» του Έλληνα… Mε τις επιτυχίες, με τις νίκες, κτίζεται η σχέση. Θεωρώ, λοιπόν, ότι εμείς θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο με το πρόσωπο, που θα δείξουμε».