Νίκος Χαρδαλιάς για φωτιές: «Παλεύουμε σε αντίξοες συνθήκες»

 newsroom

  |  08.08.2021 | 21:39

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκίνησε μιλώντας για τον τραυματισμό του Έλληνα πυροσβέστη το πρωί της Κυριακής(8/8), στην Πάρνηθα, αλλά και για την πτώση του αεροσκάφους πετζετέλ που σημειώθηκε στην Ζάκυνθο, με τον πιλότο και πατέρα δύο παιδιών να είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του. Η προσπάθεια όλων συνεχίζεται και είναι μεγάλη, τόνισε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. […]

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκίνησε μιλώντας για τον τραυματισμό του Έλληνα πυροσβέστη το πρωί της Κυριακής(8/8), στην Πάρνηθα, αλλά και για την πτώση του αεροσκάφους πετζετέλ που σημειώθηκε στην Ζάκυνθο, με τον πιλότο και πατέρα δύο παιδιών να είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του.

Η προσπάθεια όλων συνεχίζεται και είναι μεγάλη, τόνισε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Σημείωσε ότι ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε το πρωί στην Πάρνηθα είναι καλά στην υγεία του. Τα μέτωπα στην Αττική είναι σε ύφεση, ωστόσο όλο το βράδυ ισχυρές δυνάμεις θα επιτηρούν την περιοχή υπό τον φόβο νέων αναζωπυρώσεων.

Η κατάσταση ωστόσο στην Εύβοια είναι δύσκολη, υπογράμμισε ο υφυπουργός. Παραδέχθηκε πως η νύχτα θα είναι δύσκολη,  ωστόσο σε ετοιμότητα βρίσκονται  οι υγειονομικές δομές και το ΕΚΑΒ.

Οι δυνάμεις ασφαλείας, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες απέναντι σε πολλαπλά μέτωπα για να διαφυλάξουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.