Νικολαΐδης για Μελισσανίδη: «Ο Ιωάννης είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο»

Νικολαΐδης για Μελισσανίδη: «Ο Ιωάννης είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο»

 newsroom

  |  13.08.2021 | 19:37

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα το 1996 στην ενόργανη γυμναστική, Ιωάννης Μελισσανίδης, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, αλλά και την ομοφοβία που υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό. Ο ασημένος Ολυμπιονίκης της Αθήνας (2004) και του Πεκίνου (2008) στο τάε κβον ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης έσπευσε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Συγκεκριμένα, έγραψε: […]

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα το 1996 στην ενόργανη γυμναστική, Ιωάννης Μελισσανίδης, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, αλλά και την ομοφοβία που υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό. Ο ασημένος Ολυμπιονίκης της Αθήνας (2004) και του Πεκίνου (2008) στο τάε κβον ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης έσπευσε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Το 2000 στο Σίδνεϊ όταν τραυματίστηκα κι έμεινα κλινήρης για 2 ημέρες, ήταν ο μοναδικός συναθλητής μου που ερχόταν off camera για να μου κάνει παρέα με τις ώρες. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι σεξουαλικές προτιμήσεις κανενός, αρκεί να ήταν άνθρωπος. Ο Ιωάννης ήταν με Α κεφαλαίο».

Δείτε το post που έκανε ο Νικολαΐδης: