Νέρι Καστίγιο: «Υπήρχε συμφωνία με Ολυμπιακό για Αντούνα»

Νέρι Καστίγιο: «Υπήρχε συμφωνία με Ολυμπιακό για Αντούνα»

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  12.08.2021 | 10:27

Μετά την αγορά του Χένρι Ονιεκούρου, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση και άλλου ακραίου επιθετικού. Από την Τετάρτη (11/8) ένα όνομα που έκανε την εμφάνιση του στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ είναι αυτό του Ουριέλ Αντούνα. Μάλιστα ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ φέρει και την υπογραφή του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Νέρι Καστίγιο. Ο […]

Μετά την αγορά του Χένρι Ονιεκούρου, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση και άλλου ακραίου επιθετικού. Από την Τετάρτη (11/8) ένα όνομα που έκανε την εμφάνιση του στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ είναι αυτό του Ουριέλ Αντούνα. Μάλιστα ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ φέρει και την υπογραφή του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Νέρι Καστίγιο.

Ο άλλοτε αγαπημένος της «ερυθρόλευκης» εξέδρας δραστηριοποιείται τους τελευταίους μήνες ως μάνατζερ. Μια περίπτωση που ξεχώρισε και πρότεινε στον Ολυμπιακό είναι αυτή του 23χρονου εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα. Ο Καστίγιο μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «W Deportes», για την υπόθεση και επισήμανε πως υπήρχε συμφωνία στο οικονομικό, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μεξικανού.

Η τοποθέτηση του Νέρι Καστίγιο:

«Είναι ένα θέμα το οποίο συζητείται τρεις εβδομάδες με τον Ολυμπιακό. Υπήρχε μία συμφωνία στο οικονομικό, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.

Δεν εξαρτάται ούτε από εμένα, ούτε από τον Ολυμπιακό. Είχα την ευκαιρία να τον προτείνω, χρειάζεται ο Ολυμπιακός έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Εξαιτίας των αποχωρήσεων πολλών παικτών, η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη, όπως ο Ουριέλ, και μακάρι να κυλήσει καλά η υπόθεση».