Μπόστον Σέλτικς: Ανακοίνωσαν τον Ερνάνγκόμεθ

Μπόστον Σέλτικς: Ανακοίνωσαν τον Ερνάνγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα φοράει τη φανέλα των Σέλτικς, με την ομάδα της Βοστώνης να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Ισπανού άσου, για τον οποίο έδωσαν ως ανταλλάγματα στους Μέμφις Γκρίζλις, τους Κρις Νταν, Κάρσεν Εντουαρντς και ένα μία επιλογή στο draft του 2026. Μπορεί ο Ισπανός να βρέθηκε στο Μέμφις, τον περασμένο Αύγουστο […]

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα φοράει τη φανέλα των Σέλτικς, με την ομάδα της Βοστώνης να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Ισπανού άσου, για τον οποίο έδωσαν ως ανταλλάγματα στους Μέμφις Γκρίζλις, τους Κρις Νταν, Κάρσεν Εντουαρντς και ένα μία επιλογή στο draft του 2026.

Μπορεί ο Ισπανός να βρέθηκε στο Μέμφις, τον περασμένο Αύγουστο μετά από trade που έγινε με τους Mινεσότα Τίμπεργουλβς, ωστόσο ένα μήνα μετά, ξαναγίνεται μέρος ανταλλαγής και μετακομίζει στη Βοστώνη.

Ο Ερνανγκόμεθ έπαιξε σε 52 αγώνες με την ομάδα της Μινεσότα, έχοντας 7,2 πόντους και 3,9 ριμπάουντ σε περίπου 17 λεπτά συμμετοχής και γιανα τον πάρουν οι Σέλτικς, έδωσαν τον Νταν και τον Έντουαρντς.