Μπόρνμουθ: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Μπρουκς που συγκλονίζει

Μπόρνμουθ: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Μπρουκς που συγκλονίζει

 newsroom

  |  13.10.2021 | 19:14

Ο Ντέιβιντ Μπρουκς της Μπόρνμουθ σύμφωνα με ενημέρωση της ομάδας διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin και θα απουσιάσει από την ομάδα το επόμενο διάστημα.

Συγκλονιστική είδηση από την Αγγλία καθώς ο κεντρικός μέσος της Μπόρνμουθ, Ντέιβιντ Μπρουκς όπως ενημέρωσε ο αγγλικός σύλλογος διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του συλλόγου ο Μπρουκς αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Ουαλίας ώστε να προχωρήσει σε ιατρικές εξετάσεις όπου διαγνώστηκε ότι βρίσκεται στο στάδιο 2 της ασθένειας. Μετά την αρχική διάγνωση ο παίκτης θα υποβληθεί άμεσα σε χημειοθεραπείες.

 

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μπρουκς

«Αυτό είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο μήνυμα που πρέπει να γράψω σε όλους. Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα Hodgkin Stage II και θα ξεκινήσω μια πορεία θεραπείας την επόμενη εβδομάδα.

Αν και αυτό ήταν ένα σοκ για εμένα και την οικογένειά μου, η πρόγνωση είναι θετική και είμαι βέβαιος ότι θα έχω πλήρη ανάρρωση και θα επιστρέψω στο παιχνίδι το συντομότερο δυνατό.

Θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους συμβούλους και το προσωπικό που με αντιμετώπισαν για τον επαγγελματισμό, τη ζεστασιά και την κατανόησή τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουαλίας γιατί χωρίς την άμεση προσοχή της ιατρικής ομάδας τους μπορεί να μην εντοπίσαμε την ασθένεια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την AFC Bournemouth για όλη την υποστήριξη και τη βοήθειά τους αυτήν την περασμένη εβδομάδα.

Αν και εκτιμώ ότι θα υπάρξει προσοχή και ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ, θα ήθελα να ζητήσω να γίνει σεβαστό το απόρρητό μου τους επόμενους μήνες και να μοιραστώ ενημερώσεις για την πρόοδό μου όταν το καταφέρω.

Εν τω μεταξύ, σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης – αυτό σημαίνει πολλά και θα συνεχίσει να το κάνει στους επόμενους μήνες. Ανυπομονώ να σας δω όλους ξανά και να παίξω το άθλημα που αγαπώ πολύ σύντομα.»

Ο Μπρουκς που μεταγράφηκε στην Μπόρνμουθ από τα 2015 τα δικαιώματα του, ανήκουν στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία την  πραγματοποίησε 30 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ.

Θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του βρετανικού ποδοσφαίρου, ενώ έχει προλάβει να χριστεί διεθνής τρεις φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουαλίας.

Οι προσευχές μας φυσικά είναι μαζί του ώστε να ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και να επιστρέψει πιο δυνατός στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.