Μπιτς βόλεϊ: Εγγραφές στο μητρώο για τις διοργανώσεις του 2021

Μπιτς βόλεϊ: Εγγραφές στο μητρώο για τις διοργανώσεις του 2021

 Κώστας Ασημακόπουλος

  |  30.05.2021 | 19:05

Καθώς ξεκινούν οι επίσημες διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ για το 2021 η Ε.Ο.ΠΕ. με ανακοίνωσή της  διευκρινίζει τα ακόλουθα για τους ενδιαφερόμενους αθλητές και αθλήτριες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτές: Η διαδικασία συμμετοχής σε μία επίσημη διοργάνωση απαιτεί δύο βασικά βήματα: α) την εγγραφή του στο μητρώο (ή επικαιροποίηση των στοιχείων εφόσον είναι ήδη εγγεγραμμένος […]

Καθώς ξεκινούν οι επίσημες διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ για το 2021 η Ε.Ο.ΠΕ. με ανακοίνωσή της  διευκρινίζει τα ακόλουθα για τους ενδιαφερόμενους αθλητές και αθλήτριες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτές:

Η διαδικασία συμμετοχής σε μία επίσημη διοργάνωση απαιτεί δύο βασικά βήματα:

α) την εγγραφή του στο μητρώο (ή επικαιροποίηση των στοιχείων εφόσον είναι ήδη εγγεγραμμένος τα προηγούμενα έτη)

β) την εμπρόθεσμη υποβολή δήλωσης συμμετοχής στην διοργάνωση που τον ενδιαφέρει

Βασικές οδηγίες και διευκρινήσεις για τις εγγραφές:

Α. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ BEACH VOLLEY

1. Προκειμένου ένας αθλητής να συμμετέχει σε επίσημη διοργάνωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εγγραφή του στο αντίστοιχο μητρώο beach & snow volley (η εγγραφή γίνεται μόνον ηλεκτρονικά και είναι δωρεάν).

2. Η κάρτα υγείας είναι πλέον ατομικό έγγραφο που θα πρέπει να έχει μαζί του ο αθλητής και να βρίσκεται σε ισχύ σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης στην οποία συμμετέχει. Είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για συμμετοχή σε διοργάνωση και όχι για την εγγραφή στο Μητρώο Beach Volley.

3. Η δήλωση συγκατάθεσης αθλητή για τα προσωπικά δεδομένα είναι προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής (την πρώτη φορά που εγγράφεται) και θα την βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. αλλά και μέσα στην πλατφόρμα εγγραφής στο Μητρώο Beach Volley.

4. Τα στοιχεία που συμπληρώνονται στο μητρώο πρέπει να είναι επικαιροποιημένα πάντα ακριβή καθώς ενδέχεται να γίνει έλεγχος ταυτοποίησης για την συμμετοχή σε διοργάνωση.

5. Η εγγραφή στο μητρώο Beach Volley έχει υποχρεωτικό πεδίο πλέον και το Σωματείο (που να ανήκει στην δύναμη της Ε.Ο.ΠΕ.), και ειδικά για συμμετοχή στις τελικές φάσεις των αναπτυξιακών τουρνουά θα πρέπει να έχει και Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

1. Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή στο Μητρώο Beach Volley, στην συνέχεια οι ομάδες μπορούν να υποβάλλουν την δήλωση συμμετοχής τους στην διοργάνωση που επιθυμούν. Διευκρινίζεται ότι οι αθλητές που αποτελούν μία ομάδα δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν στο ίδιο Σωματείο (το Σωματείο είναι προϋπόθεση που δηλώνεται μόνο στην ατομική εγγραφή στο Μητρώο Beach Volley, με εξαίρεση τυχόν Διασυλλογικές διοργανώσεις).

2. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στον εκάστοτε διοργανωτή (με τον τρόπο και στα στοιχεία που υπάρχουν στους Κανονισμούς Διοργάνωσης), με εξαίρεση τα τουρνουά που δίνουν τίτλο (Τελικές Φάσεις/ Championships) όπου οι δηλώσεις γίνονται απευθείας στην Ε.Ο.ΠΕ.. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν σε όλες τις Προκηρύξεις.

3. Η προθεσμία υποβολής της δήλωσης συμμετοχής αναφέρεται στους Κανονισμούς Διοργάνωσης και συνήθως είναι η προηγούμενη Δευτέρα της κάθε διοργάνωσης και ώρα 14.00.

4. Τα παράβολα συμμετοχής σε διοργανώσεις αναφέρονται υποχρεωτικά στις σχετικές Προκηρύξεις ή στους Κανονισμούς Διοργάνωσης και καταβάλλονται στον εκάστοτε διοργανωτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58