Μπέος: Καταπέλτης κατά Αυγενάκη

 newsroom

  |  10.08.2021 | 09:48

Ξέσπασε κατά του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη χθεσινή (10/8) Γενική Συνέλευση της Super League Interwetten, που είχε ως θέμα την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος (σ.σ. όπως είναι γνωστό δεν εγκρίθηκε αφού υπήρξε ισοψηφία 7-7). Ο πρόεδρος του Βόλου κατηγόρησε τον υφυπουργό, λέγοντας ότι εσκεμμένα άφησε την κεντρική διαχείριση για […]

Ξέσπασε κατά του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη χθεσινή (10/8) Γενική Συνέλευση της Super League Interwetten, που είχε ως θέμα την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος (σ.σ. όπως είναι γνωστό δεν εγκρίθηκε αφού υπήρξε ισοψηφία 7-7).
Ο πρόεδρος του Βόλου κατηγόρησε τον υφυπουργό, λέγοντας ότι εσκεμμένα άφησε την κεντρική διαχείριση για τις ομάδες της Super League Interwetten, εκτός νόμου παρότι προβλέπεται στην ολιστική μελέτη, ενώ αντίθετα τη συμπεριέλαβε στο νόμο μόνο για τις ομάδες της Super League 2.

«Πρόκειται για ένα καίριο θέμα. Θα στείλω επιστολή και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό γι’ αυτό που συνέβη», πρόσθεσε ο Μπέος, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «είναι ντροπή του υπουργού»!