Μπαρτζώκας: «Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ισονομία στο πρωτάθλημα»

Μπαρτζώκας: «Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ισονομία στο πρωτάθλημα»

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  14.09.2021 | 18:44

Την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι στην ομάδα πιστεύουν ότι θα υπάρξει ισονομία και θα κερδίσει η καλύτερη ομάδα το πρωτάθλημα. Επίσης, αναφέρθηκε και στους στόχους των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα, αλλά και για την εικόνα της ομάδας […]

Την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι στην ομάδα πιστεύουν ότι θα υπάρξει ισονομία και θα κερδίσει η καλύτερη ομάδα το πρωτάθλημα.

Επίσης, αναφέρθηκε και στους στόχους των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα, αλλά και για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βρισκόμαστε σε μια φάση που οι παίκτες μαθαίνουν ακόμα πώς να παίζουν μέσα από τα φιλικά και προσπαθούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Η εικόνα που βγάζεις στο γήπεδο εξαρτάται από τον αντίπαλο και από το ρόστερ που έχεις. Εγώ θέλω να υπάρχει πάθος και μια συλλογική ευθύνη για το πώς παίζουμε. Πλέον το μπάσκετ έχει γίνει απόλυτα ομαδικό άθλημα. Αν πας σε ατομικό παιχνίδι, συνήθως αποτυγχάνεις.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που επιστρέφουμε στην Stoiximan Basket League. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ισονομία και ο καλύτερος θα κερδίσει. Επίσης θέλουμε να τα πάμε καλά και στην Ευρωλίγκα, ένα πρωτάθλημα που κατά την άποψή μου είναι το πιο ανταγωνιστικό στον πλανήτη. Το γεγονός ότι μπαίνουν στα playoffs μόνο οκτώ ομάδες από τις 18, μπορεί εύκολα να βαφτίσει μια καλή πορεία αποτυχημένη. Χρειαζόμαστε ετοιμότητα και λίγη τύχη».