Μπαρτσελόνα: Το παράλογα κερδοφόρο deal για τον Έμερσον με τη Τότεναμ

Μπαρτσελόνα: Το παράλογα κερδοφόρο deal για τον Έμερσον με τη Τότεναμ

Η Μπαρτσελόνα που μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα μερικά εκ των οποίων οδήγησαν και τον Λιονέλ Μέσι στην πόρτα της εξόδου από τους μπλαουγκράνα, σκοπεύει να πετύχει ένα ασύλληπτα κερδοφόρο deal με την Τότεναμ για τη πώληση του Έμερσον. Ο Έμερσον έγινε στόχος της Τότεναμ τις τελευταίες ώρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου για το 2021 και τα «σπιρούνια» έχουν προσφέρει 25+5 […]

Η Μπαρτσελόνα που μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα μερικά εκ των οποίων οδήγησαν και τον Λιονέλ Μέσι στην πόρτα της εξόδου από τους μπλαουγκράνα, σκοπεύει να πετύχει ένα ασύλληπτα κερδοφόρο deal με την Τότεναμ για τη πώληση του Έμερσον.

Ο Έμερσον έγινε στόχος της Τότεναμ τις τελευταίες ώρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου για το 2021 και τα «σπιρούνια» έχουν προσφέρει 25+5 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ από το Σάο Πάουλο.

Συνεπώς τρομερή υπεραξία μέσα σε τρεις μήνες σκοπεύει, να βγάλει η Μπαρτσελόνα από έναν παίκτη που θεωρητικά δεν υπολόγιζε ως βασικό στο ρόστερ της. Στις 2 Ιουνίου οι Καταλανοί έδωσαν 9 εκατομμύρια στην Μπέτις και άσκησαν την οψιόν επαναγοράς του Βραζιλιάνου μπακ, τον οποίο είχαν παραχωρήσει στην ομάδα της Σεβίλλης.

Και τώρα, ελάχιστο καιρό μετά τη μεταγραφή, οι Καταλανοί προσπαθούν να βγάλουν τεράστιο κέρδος με τα 30 εκατομμύρια της Τότεναμ! Ο 22χρονος δεξιός μπακ που ήταν και στο στόχαστρο της Άρσεναλ (πρότεινε 15 εκατομμύρια και τον Μπεγερίν) αναμένεται αύριο Τρίτη στο Λονδίνο, ώστε να περάσει από ιατρικά και να ανακοινωθεί από τα σπιρούνια.