Μπαρτσελόνα: Μείωση αποδοχών και για τον Τζόρντι Άλμπα

Την αρχή έκανε ο σπουδαίος  Ζεράρ Πικέ που αποδέχτηκε μείωση των ετήσιων αποδοχών στο συμβόλαιο του λόγω της κάκιστης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Μπαρτσελόνα, εξαιτίας της οποίας έχασε και τον εμβληματικό αρχηγό της Λιονέλ Μέσι, και την συνέχεια έδωσε σήμερα ο Τζόρντι Άλμπα. Το παράδειγμα του 34χρονου Ισπανού στόπερ ακολούθησε λοιπόν και […]

Την αρχή έκανε ο σπουδαίος  Ζεράρ Πικέ που αποδέχτηκε μείωση των ετήσιων αποδοχών στο συμβόλαιο του λόγω της κάκιστης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Μπαρτσελόνα, εξαιτίας της οποίας έχασε και τον εμβληματικό αρχηγό της Λιονέλ Μέσι, και την συνέχεια έδωσε σήμερα ο Τζόρντι Άλμπα.

Το παράδειγμα του 34χρονου Ισπανού στόπερ ακολούθησε λοιπόν και ο Ζόρντι Άλμπα αφού δέχθηκε «ψαλίδι» στο μισθό του αλλά και να αναβάλει μέρος των απολαβών του που προβλέπεται στο συμβόλαιό του μέχρι το 2024, έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να ξεφύγει από τον οικονομικό όλεθρο.

Υπενθυμίζουμε ότι αν δεν βρισκόντουσαν παίκτες να μειώσουν τις απολαβές τους στα ετήσια συμβόλαια τους ο βραχνάς του Financial Fair Play δεν θα επέτρεπε στους μπλαουγκράνα να ανακοινώσουν τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματά και να αγωνιστούν κανονικά.

«Η προδιάθεσή μου ήταν πάντα να βοηθώ τον σύλλογο και αγαπώ την Μπάρτσα. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 32χρονος μπακ της Μπάρτσα