Μπαρτσελόνα – Λαπόρτα: «Το μέλλον του Κούμαν δεν θα κριθεί απόψε»

Μπαρτσελόνα – Λαπόρτα: «Το μέλλον του Κούμαν δεν θα κριθεί απόψε»

 Αγγελική Βύζικα

  |  23.09.2021 | 19:49

Μπαρτσελόνα – Λαπόρτα: Μετά και τη στήριξη των φιλάθλων, που ζήτησε ο ίδιος

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα, στήριξε σήμερα (Πέμπτη, 23/9) τον Ολλανδό προπονητή των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, μία ημέρα μετά τη δήλωση του Ολλανδού στη συνέντευξη Τύπου, ζητώντας υπομονή και αποφεύγοντας στη συνέχεια να απαντήσει σε ερωτήσεις. Ο Λαπόρτα, ο οποίος μιλούσε στο Κάντιθ, πριν από το αποψινό παιχνίδι  της Μπαρτσελόνα με την ομάδα της Ανδαλουσίας για το πρωτάθλημα, δήλωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο δεν θα αποφύγει να πάρει σκληρές αποφάσεις εάν χρειαστεί αυτές να ληφθούν, και πρόσθεσε ότι θα ήθελε ο σύλλογος να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.

«Το μέλλον του Κούμαν δεν θα κριθεί απόψε. Είναι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και θέλουμε τα πράγματα να πάνε καλά γι’ αυτόν», τόνισε ο Λαπόρτα.

«Οι προπονητές, όχι μόνο ο Κούμαν, κρίνονται προφανώς πολύ από τα αποτελέσματά τους και στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα επίσης από το στυλ παιχνιδιού. Αλλά ο Κούμαν είναι ο προπονητής μας και σήμερα είμαστε μαζί του. Για εμάς, το διοικητικό συμβούλιο, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα λήψης οποιασδήποτε απόφασης, που πρέπει να πάρουμε μερικές φορές. Θα το κάνουμε εάν και όταν χρειαστεί, είτε πρόκειται για οικονομικό, αθλητικό ή κοινωνικό θέμα».

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην 8η θέση  της βαθμολογίας της LaLiga με 8 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, 8 πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης που έχει όμως  δύο παιχνίδια περισσότερα.