Μπάρκας: Στην… πόρτα της εξόδου από τη Σέλτικ [pic]

 newsroom

  |  31.08.2021 | 16:47

Ολοκληρώνεται ο… κύκλος του Βασίλη Μπάρκα στην Σέλτικ σύμφωνα με Βρετανικό δημοσίευμα. Μάλιστα, η «Sun» αναφέρει πως ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την σκωτσέζικη ομάδα. Ο προπονητής των Κελτών, Άγγελος Ποστέκογλου δεν τον υπολογίζει για την φετινή σεζόν, έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Για αυτό άλλωστε προχώρησε και […]

Ολοκληρώνεται ο… κύκλος του Βασίλη Μπάρκα στην Σέλτικ σύμφωνα με Βρετανικό δημοσίευμα. Μάλιστα, η «Sun» αναφέρει πως ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την σκωτσέζικη ομάδα.

Ο προπονητής των Κελτών, Άγγελος Ποστέκογλου δεν τον υπολογίζει για την φετινή σεζόν, έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Για αυτό άλλωστε προχώρησε και στην απόκτηση του Τζο Χαρτ αντί 1,2 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ, ώστε να θωρακίσει την εστία του.

Ο Μπάρκας είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, μαζί με τους Άλμπαν Αγιέτι και Μπόλι Μπολινγκολί-Μπόμπο, με τις εξελίξεις να τρέχουν καθώς βρισκόμαστε στην τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Ο 27χρονος πήρε μεταγραφή στην Σέλτικ το καλοκαίρι του 2020 και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 23 αγώνες, έχοντας δεχθεί όμως 22 γκολ.