Μπάγερν Μονάχου: Χειρουργήθηκε στη καρδιά ο Κίνγκσλει Κομάν

Μπάγερν Μονάχου: Χειρουργήθηκε στη καρδιά ο Κίνγκσλει Κομάν

Εκτός δράσης για διάστημα δύο εβδομάδων θα μείνει ο Κίνγκσλεϊ Κομάν στην Μπάγερν Μονάχου, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, και ο λόγος είναι ένα μικρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με καρδιακή αρρυθμία. Ο κόουτς της Μπάγερν τόνισε πως αυτό προκάλεσε δυσκολία στις αναπνοές του παίκτη στα τρεξίματα και γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε να μείνει εκτός δράσης για […]

Εκτός δράσης για διάστημα δύο εβδομάδων θα μείνει ο Κίνγκσλεϊ Κομάν στην Μπάγερν Μονάχου, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, και ο λόγος είναι ένα μικρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με καρδιακή αρρυθμία.

Ο κόουτς της Μπάγερν τόνισε πως αυτό προκάλεσε δυσκολία στις αναπνοές του παίκτη στα τρεξίματα και γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε να μείνει εκτός δράσης για περίπου 1-2 εβδομάδες με τον ίδιο αρχικά να παραπονιέται για πόνους στο στήθος. 

«Δεν είναι κάτι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται, αρκετός κόσμος το έχει. Είχε παραπονεθεί για τις αναπνοές του και έτσι πήγε να κάνει εξετάσεις και μετά επισκέφθηκε και το καρδιολογικό κέντρο. Μόλις όλα είναι εντάξει, θα επανέλθει» ήταν τα λόγια του κόουτς της Μπάγερν.

Παρόλα αυτά, ο 25χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να του τοποθετηθεί συσκευή που θα καταγράφει με ηλεκτρόδια τους παλμούς του. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα παραμείνει εκτός προπονήσεων και θα ακολουθήσει με προσοχή ειδικό πρόγραμμα, ενώ όπως όλα δείχνουν θα είναι ξανά διαθέσιμος μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων στα μέσα Οκτωβρίου.