Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Ζάμπιτσερ της Λειψία [pic,vds]

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Ζάμπιτσερ της Λειψία [pic,vds]

Ο Μάρσελ Ζάμπιτσερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου μετακομίζοντας από την Λειψία στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και πραγματοποιούσε εκπληκτικές εμφανίσεις, ένα χρόνο ακριβώς πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός, μετά από 184 παιχνίδια και 43 τέρματα με την φανέλα της Λειψίας, αλλάζει στρατόπεδο και έναντι 16 εκατομμυρίων ευρώ, εντάσσεται στο δυναμικό των […]

Ο Μάρσελ Ζάμπιτσερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου μετακομίζοντας από την Λειψία στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και πραγματοποιούσε εκπληκτικές εμφανίσεις, ένα χρόνο ακριβώς πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός, μετά από 184 παιχνίδια και 43 τέρματα με την φανέλα της Λειψίας, αλλάζει στρατόπεδο και έναντι 16 εκατομμυρίων ευρώ, εντάσσεται στο δυναμικό των πρωταθλητών Γερμανίας, που του έδωσαν τετραετές συμβόλαιο και τον παρουσίασαν επίσημα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και μέρες, με τους Βαυαρούς να επιλέγουν το διεθνή Αυστριακό για την ενίσχυσή τους στη μεσοεπιθετική γραμμή. 

Να θυμίσουμε πως ο Ζάμπιτσερ συνεργάστηκε για δύο χρόνια στη Λειψία με το νυν προπονητή του, Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχοντας συνολικά από το 2014 στο σύλλογο 145 εμφανίσεις και 21 γκολ στην Bundesliga.