Μωραϊτίδου για Εθνική Νεανίδων: «Πάντα ψηλά η ελληνική σημαία»

Μωραϊτίδου για Εθνική Νεανίδων: «Πάντα ψηλά η ελληνική σημαία»

 Γιάννης Νιαστίτης

  |  30.08.2021 | 15:35

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Αυγούστου στο Σίμπενικ της Κροατίας. Ήταν το τέταρτο μετάλλιο της Ελλάδας σε κορυφαίες διοργανώσεις μέσα στο 2021 αφού είχαν προηγηθεί το αργυρό μετάλλιο της Εθνικής ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το χάλκινο της ίδιας ομάδας στο World […]

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Αυγούστου στο Σίμπενικ της Κροατίας. Ήταν το τέταρτο μετάλλιο της Ελλάδας σε κορυφαίες διοργανώσεις μέσα στο 2021 αφού είχαν προηγηθεί το αργυρό μετάλλιο της Εθνικής ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το χάλκινο της ίδιας ομάδας στο World League της Τυφλίδας και το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής παίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Λουλέ της Πορτογαλίας.

Λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής από την Κροατία η Εύη Μωραϊτίδου (πρώτη από αριστερά στην φωτογραφία της ανάρτησης με τις Ευτυχία Καραγιάννη και Αλεξία Καμμένου), αρχηγός της αποστολής και υπεύθυνη της ΚΟΕ για την γυναικεία υδατοσφαίριση, προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Η Εθνική ομάδα νεανίδων επιστρέφει στην Αθήνα με το ασημένιο μετάλλιο, το τέταρτο έως τώρα για την ελληνική υδατοσφαίριση αυτή την χρονιά, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Μόνο υπερηφάνεια για αυτά τα κορίτσια που έδειξαν χαρακτήρα κάνοντας την ανατροπή στον ημιτελικό απέναντι στην Ιταλία και με εξαιρετική άμυνα, μέχρι το πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον, κοίταξαν στα μάτια την Ρωσία, το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ συγχαίρω θερμά τις αθλήτριες τις προπονήτριες Αλεξία Καμμένου και Ευτυχία Καραγιάννη,τον φυσιοθεραπευτή κ. Σταμάτη Φώτογλου καθώς και τον έφορο κ. Δημήτρη Κύρκο για την πολύτιμη βοήθειά τους καθ’ όλη την προετοιμασία αλλά και κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Καλή συνέχεια και η σημαία μας να κυματίζει πάντα ψηλά».

Η Εθνική Νεανίδων επιστρέφει στην Αθήνα στις 31/8 (01.10) με πτήση της Austrian Airlines μέσω Βιέννης.