Μητσοτάκης – Νέα Υόρκη: Συνάντηση με Ινφαντίνο

Μητσοτάκης – Νέα Υόρκη: Συνάντηση με Ινφαντίνο

 Παύλος Σαχτούρης

  |  22.09.2021 | 21:55

Μητσοτάκης - Νέα Υόρκη: Συνάντηση με Ινφαντίνο. Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της FIFA τα ξημερώματα (02:15) της Πέμπτης.

Στη Νέα Υόρκη φτάνει τα ξημερώματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για έναν κύκλο επαφών με ξένους ηγέτες και γνωστούς επιχειρηματίες. Οι συναντήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού αποσκοπούν στην ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της χώρας και στην προσέλκυση επενδύσεων. Όμως οι επαφές του δεν θα περιοριστούν σε πολιτικό επίπεδο. Θα έχουν και αθλητικό υπόβαθρο. Διότι θα βρεθεί με τον πρόεδρο της FIFA. Μητσοτάκης – Νέα Υόρκη: Συνάντηση με Ινφαντίνο.

Λίγο μετά την άφιξή του στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Τζάνι Ινφαντίνο. Στις 02:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τοπική ώρα 19:15, οι δύο άνδρες θα συναντηθούν και θα μιλήσουν για πολλά θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Μητσοτάκης – Νέα Υόρκη: Συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το πιθανότερο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους δύο άνδρες θα είναι το σχέδιο για το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι στα… σκαριά. Όμως, είναι απολύτως λογικό να έχει και ελληνικό υπόβαθρο αυτή η συνάντηση. Το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια ήταν υπό την εποπτεία των FIFA και UEFA. Μητσοτάκης – Νέα Υόρκη: Συνάντηση με Ινφαντίνο.

Συνεπώς υπάρχουν θέματα να συζητηθούν. Αλλά και η κατάσταση στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μετά την αποχώρηση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Μην ξεχνάμε πώς στο παρελθόν, ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί και με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA