Μίροτις: «Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης»
Ετικέτες:

Μίροτις: «Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης»

 newsroom

  |  16.09.2021 | 00:37

Δηλώσεις στην καταλανική SPORT έκανε ο Νίκολα Μίροτιτς, με τον Ισπανό φόργουορντ να αναφέρεται στη νέα σεζόν με την Μπαρτσελόνα. Ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως η καταλανική ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του. Ο Μίροτιτς στις δηλώσεις του δεν θέλησε […]

Δηλώσεις στην καταλανική SPORT έκανε ο Νίκολα Μίροτιτς, με τον Ισπανό φόργουορντ να αναφέρεται στη νέα σεζόν με την Μπαρτσελόνα.

Ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως η καταλανική ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του.

Ο Μίροτιτς στις δηλώσεις του δεν θέλησε να αναφερθεί στο μέλλον του, ωστόσο, υπογράμμισε πως είναι από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, αποθεώνοντας ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο τον εαυτό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Μπάρτσα είναι ένας σύλλογος που φιλοδοξεί να κατακτήσει τα πάντα και εμείς ως παίκτες είμαστε όλοι πολύ φιλόδοξοι και θέλουμε να έχουμε μια καλύτερη σεζόν από πέρυσι. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και έξυπνοι, να πάμε βήμα-βήμα.

Θεωρώ τον εαυτό μου έναν από τους καλύτερους παίκτες χωρίς αμφιβολία γιατί ξέρω πώς είναι το παιχνίδι μου και τι δίνω στην ομάδα. Πέρυσι φάνηκε το επίπεδό μου, θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, και θέλω να είμαι καλύτερος κάθε χρόνο. Θα πρέπει να ανεβαίνω κάθε χρόνο, ειδικά όταν βάζεις μια ομάδα σε θέση να κερδίσει. Φυσικά, αισθάνομαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη».