Μίνι Κορασίδες: Το πρωτάθλημα στη Βουλιαγμένη

Μίνι Κορασίδες: Το πρωτάθλημα στη Βουλιαγμένη

 newsroom

  |  27.09.2021 | 00:36

Μίνι Κορασίδες: Το πρωτάθλημα στη Βουλιαγμένη. Νίκησε 20-10 τη ΝΕ Πατρών και κατέκτησε τον τίτλο, στον τελικό που έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Η ομάδα πόλο των Μίνι Κορασίδων της Βουλιαγμένης έκλεισε με τον ιδανικό τρόπο τη χρονιά. Η ομάδα Κ13 του ΝΟΒ κατέκτησε τον τίτλο, νικώντας 20-10 στον τελικό τη ΝΕ Πατρών. Μίνι Κορασίδες: Το πρωτάθλημα στη Βουλιαγμένη.

Μίνι Κορασίδες: Το πρωτάθλημα το πήρε η Βουλιαγμένη

Ο τελικός ήταν συναρπαστικός στο πρώτο οκτάλεπτο. Κάτι που μαρτυρά και το επί μέρους σκορ (3-3). Με το ματς να είναι ανοικτό. Όμως, στο δεύτερο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη δεν κυριάρχησε στο ματς. Το τελείωσε. Με εξαιρετική άμυνα και τρομερή επίθεση σημείωσε 8 γκολ, δέχθηκε μόλις ένα και ο τίτλος ουσιαστικά κρίθηκε από τα μισά του τελικού με το σκορ στο 11-4 για τον ΝΟΒ.

Λογικό ήταν η ψυχολογία να είναι εξαιρετική για τα κορίτσια του Βαγγέλη Ρούπακα, ενώ από την άλλη πλευρά εκείνα του Κώστα Σακκαλή δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν κι αυτό φάνηκε και στη συνέχεια. Η Βουλιαγμένη σκόραρε με μεγάλη ευκολία, ενώ από την άλλη πλευρά η ΝΕ Πατρών πάλευε αλλά μόνο η Μπιτσάκου ήταν αυτή που κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις απονομές τόσο στις πρωταθλήτριες των Μίνι Κορασίδων -τις κοπέλες της Βουλιαγμένης- όσο και στις άλλες ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη τριάδα. Τις απονομές έκανε ο έφορος των εθνικών ομάδων υποδομής, Δημήτρης Κύρκος.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-8, 2-4, 4-5.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Οικονομοπούλου, Χρυσάφη Κ., Κοντάκου Δ. 1, Κεπένου 1, Μπιτσάκου 6, Λαμπάτου, Κοντάκου Χ., Φιλιππαίου, Χαλά, Βγενοπούλου 2, Τσίγκα, Προδρομίτη, Χρυσάφη Μ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βαγγέλης Ρούπακας): Λουπάκη, Καρανάσιου, Ανδρεάδη, Βιδάλη 6, Ντούλη 3, Λαμπροπούλου 1, Γιάτσου, Κρασσά 4, Κοσμοπούλου 3, Γιαννοπούλου, Ελμισιάν 2, Κουρεμέτη 1, Φλεριανού.

Μίνι Κορασίδες: Η Γλυφάδα στη 3η θέση του πρωταθλήματος

Στο μικρό τελικό του πρωταθλήματος Κ13 η ομάδα της Γλυφάδας ήταν εκείνη που πήρε την τρίτη θέση. Επικράτησε 6-3 της αντίστοιχης του Πανιωνίου.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-1, 3-1, 1-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τόνια Μωραϊτη): Σρόκα, Βάλβη 1, Σαλταμανίκα, Σταυρίδου 3, Κλούκινα 1, Ραλλία, Ριζάκη 1, Ηλιακοπούλου, Μπουλόκη, Κισούδη, Κλαψιανού, Ανδρανάκη, Παγουλάτου, Καρέλη, Γεωργοπούλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζηνοβία Καραγιάννη): Μανωλάκου, Δροσοπούλου, Σταυροπούλου, Μοροχλιάδου 1, Ζουρίδη, Χέλμη 2, Μούζη, Χρήστου.

  • Στους άλλους αγώνες κατάταξης: Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, νικώντας 12-11 τον ΝΟ Χανίων. Σε ό,τι αφορά την 7η θέση, αυτή κατέληξε στην ομάδα του Ηλυσιακού, η οποία επικράτησε 6-5 του ΕΑΤΕΚ.