Μιλόγεβιτς: «Δεν καταλαβαίνω την κόκκινη κάρτα, έπρεπε να κερδίσουμε» [vid]

Μιλόγεβιτς: «Δεν καταλαβαίνω την κόκκινη κάρτα, έπρεπε να κερδίσουμε» [vid]

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  19.09.2021 | 20:47

  Έντονα παράπονα στον διαιτητή της αναμέτρησης του ΟΦΗ-ΑΕΚ, Φωτιά είχε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο προπονητής της ΑΕΚ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, το οποίο έληξε ισόπαλο 3-3, επισήμανε πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο αποβλήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και έπρεπε να κερδίσει το […]

 

Έντονα παράπονα στον διαιτητή της αναμέτρησης του ΟΦΗ-ΑΕΚ, Φωτιά είχε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, το οποίο έληξε ισόπαλο 3-3, επισήμανε πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο αποβλήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κατ΄ αρχήν δεν καταλαβαίνω την κόκκινη κάρτα που έδωσε στον Γκαρσία ο διαιτητής. Δεν καταλαβαίνω γιατί χαλάει το παιχνίδι. Δεν μπορεί να δίνει κόκκινη τόσο εύκολα. Τέτοιους ποιοτικούς παίκτες πρέπει να τους προστατεύει. Οι αντίπαλοι έπαιξαν σκληρά και αντιαθλητικά. Έχω παράπονο. Ο διαιτητής έπρεπε να ελέγχει το παιχνίδι. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο μετά από τόσο καιρό και χωρίς λόγο ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα. Τα δύο γκολ τα φάγαμε από στημένες φάσεις. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε με 3-0, έπρεπε να κερδίσουμε. Ημασταν καλύτεροι σήμερα».