Μίκαελ Σουμάχερ: Κυκλοφόρησε στο Netflix το ντοκιμαντέρ της ζωής του

Μίκαελ Σουμάχερ: Κυκλοφόρησε στο Netflix το ντοκιμαντέρ της ζωής του

Η ώρα του ντοκιμαντέρ «Schumacher» έφτασε καθώς έκανε επιτέλους πρεμιέρα στο Netflix , σήμερα, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και πλέον όλος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορεί να το απολαύσει, και να μάθει περισσότερα για τη ζωή του θρύλου της Formula 1. Όπως μαρτυρά και το video trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω, το ντοκιμαντέρ θα […]

Η ώρα του ντοκιμαντέρ «Schumacher» έφτασε καθώς έκανε επιτέλους πρεμιέρα στο Netflix , σήμερα, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και πλέον όλος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορεί να το απολαύσει, και να μάθει περισσότερα για τη ζωή του θρύλου της Formula 1.

Όπως μαρτυρά και το video trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω, το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάζει τόσο την πλευρά του αδίστακτου οδηγού, όσο και την πλευρά του γλυκού οικογενειάρχη. Θα αναδείξει τον Μίκαελ Σουμάχερ ως πρωταθλητή, αγωνιζόμενο, νικητή, χαμένο, γιο, αδερφό, σύζυγο και πατέρα.

Μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, αυτό το ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί ένα ευαίσθητο πορτρέτο του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1, ο οποίος άφησε το αποτύπωμά του στο άθλημα και θεωρήθηκε (ακόμη θεωρείται) ως ο GOAT στην ιστορία της Formula 1.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με τη συμμετοχή πολλών δικών του ανθρώπων, προκειμένου να αποτυπωθεί επ’ ακριβώς η ζωή και η τεράστια καριέρα του