Μιχαϊλίδης: «Να κυριαρχήσουμε στην Τρίπολη»
Ετικέτες:

Μιχαϊλίδης: «Να κυριαρχήσουμε στην Τρίπολη»

 Μιχάλης Νιαβής

  |  19.09.2021 | 15:34

O Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τόνισε πως η νίκη με αντίπαλο την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ ήταν ιδιαίτερα βοηθητική. Μιχαϊλίδης: Οι δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης Τι υποστήριξε για το αποτέλεσμα στο Γιβραλτάρ: «Μας βοήθησε πολύ. Πάντα μία νίκη βοηθάει για τη συνέχεια. […]

O Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τόνισε πως η νίκη με αντίπαλο την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ ήταν ιδιαίτερα βοηθητική.

Μιχαϊλίδης: Οι δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Τι υποστήριξε για το αποτέλεσμα στο Γιβραλτάρ: «Μας βοήθησε πολύ. Πάντα μία νίκη βοηθάει για τη συνέχεια. Κρατάμε τα θετικά, θα βελτιώσουμε όσα δεν πήγαν καλά στα δύο ημίχρονα και θα συνεχίσουμε καθημερινά να δουλεύουμε για να κερδίσουμε και τον αγώνα της Τρίπολης».

Για το αν τους έχει πεισμώσει η ήττα από τον ΠΑΣ: «Μας πείσμωσε η ήττα, δεν το περιμέναμε όπως εξελίχθηκε και ο αγώνας. Εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα:

«Να κυριαρχήσουμε με η χωρίς την μπάλα και αυτό είναι το στοιχείο που θα μας δώσει την νίκη».

Για τη φετινή του παρουσία και το γεγονός πως βρίσκεται σε πρώτο επίπεδο επιλογών από τον Λουτσέσκου: «Είμαι στις αρχικές επιλογές δουλεύω για μένα για την εξέλιξη μου και θέλω να αποδείξω καθημερινά πως αξίζω να είμαι στις βασικές επιλογές».