Μενούνος για φωτιές: «Οι προσευχές μου μαζί σας» [pic]

 newsroom

  |  12.08.2021 | 17:46

Mάχη με την πύρινη λαίλαπα σε ολόκληρη την χώρα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την τελευταία εβδομάδα. Το δικό της μήνυμα ελπίδας στους πυρόπληκτους στην Ελλάδα, μαζί με τον πατέρα της, έστειλε η Μαρία Μενούνος. Η παρουσιάστρια, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εκείνη και ο αγαπημένος της πατέρας έστειλαν την αγάπη τους […]

Mάχη με την πύρινη λαίλαπα σε ολόκληρη την χώρα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την τελευταία εβδομάδα.

Το δικό της μήνυμα ελπίδας στους πυρόπληκτους στην Ελλάδα, μαζί με τον πατέρα της, έστειλε η Μαρία Μενούνος. Η παρουσιάστρια, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εκείνη και ο αγαπημένος της πατέρας έστειλαν την αγάπη τους τόσο στους ανθρώπους, που βιώνουν αυτές τις τραγικές στιγμές στον τόπο τους, όσο και στους πυροσβέστες, που δίνουν μάχη με τις φλόγες.

«Η Ελλάδα μάχεται με 586 πυρκαγιές σε όλη την χώρα. Μια φυσική καταστροφή, που όπως είπε κι ο πρωθυπουργός, έχει πάρει επικές διαστάσεις. Θέλουμε να στείλουμε την αγάπη μας και τις προσευχές μας και την δύναμή μας στους πυροσβέστες και σε όσους επλήγησαν. Σας στέλνουμε την θερμή μας συμπόνια. Σας σκεφτόμαστε και σας αγαπάμε. Δύναμη και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα της δημοσίευσής.

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA