Μαυρωτάς: Εξέφρασε τον προβληματισμό του προς την Ομοσπονδία Πάλης

Μαυρωτάς: Εξέφρασε τον προβληματισμό του προς την Ομοσπονδία Πάλης

 newsroom

  |  04.08.2020 | 09:29

Ο Γιώργος Μαυρωτάς έστειλε επιστολή προς την ομοσπονδίας Πάλης, στην οποία εκφράζει τον προβληματισμό της Γραμματείας για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν μετά τη Διαπιστωτική εκπτωτική πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου στις 26 Ιουνίου 2020. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά τόσο στην αρμοδιότητα της, με προσωρινή διαταγή, Διοικούσας Επιτροπής να διενεργήσει εκλογές, όσο και στο έρεισμα της απόφασης […]

Ο Γιώργος Μαυρωτάς έστειλε επιστολή προς την ομοσπονδίας Πάλης, στην οποία εκφράζει τον προβληματισμό της Γραμματείας για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν μετά τη Διαπιστωτική εκπτωτική πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου στις 26 Ιουνίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά τόσο στην αρμοδιότητα της, με προσωρινή διαταγή, Διοικούσας Επιτροπής να διενεργήσει εκλογές, όσο και στο έρεισμα της απόφασης διενέργειας εκλογών.

Με την επιστολή του, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ζητάει άμεσα διευκρινίσεις επί αυτών των θεμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58