Μαρτίνς για φωτιές: «Δεν αντέχεται»

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  08.08.2021 | 20:26

Στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τις φωτιές αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο δίκτυο «RTP» για τις φωτιές που έχουμε στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και τόνισε ότι λόγω της τοξικότητας του αέρα έχει αναγκαστεί να μειώσει τις προπονήσεις της […]

Στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τις φωτιές αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο δίκτυο «RTP» για τις φωτιές που έχουμε στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και τόνισε ότι λόγω της τοξικότητας του αέρα έχει αναγκαστεί να μειώσει τις προπονήσεις της πειραϊκής ομάδας.

«Μειώσαμε τις προπονήσεις, διότι μεριμνούμε για τους ίδιους τους αθλητές μας τους παίκτες. Αυτά τα τοξικά στοιχεία του αέρα μπορεί να είναι επιβλαβή γι’ αυτούς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Στην Αθήνα, αυτή τη στιγμή αναπνέουμε με μεγάλη δυσκολία. Προσωπικά, βρίσκομαι στα 20-25 χλμ. και το σπίτι μου είναι γεμάτο στάχτες από τις φωτιές. Η ποιότητα του αέρα είναι ανυπόφορη σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες δημιουργείται μία αίσθηση που δεν αντέχεται. Η ατμόσφαιρα είναι τοξική και γι’ αυτό και μειώσαμε τις προπονήσεις, διότι μεριμνούμε για τους ίδιους τους αθλητές μας τους παίκτες. Αυτά τα τοξικά στοιχεία του αέρα μπορεί να είναι επιβλαβή γι’ αυτούς».