Μαρούσι-Μπάσκετ: Μαζεύει πράγματα για τους πυρόπληκτους στη Βόρεια Εύβοια

 Μιχάλης Νιαβής

  |  09.08.2021 | 21:40

Η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να σταλούν στους πυρόπληκτους στην Βόρειο Εύβοια. Η ανάρτηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη Ο έμπειρος γκαρντ έκανε και τη χαρακτηριστική ανάρτηση στο facebook εξηγώντας ότι την Τετάρτη (11/8) θα μαζευτούν όλα τα είδη στο γήπεδο του Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή δέχομαι μηνύματα για ανθρώπους […]

Η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να σταλούν στους πυρόπληκτους στην Βόρειο Εύβοια.

Η ανάρτηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη

Ο έμπειρος γκαρντ έκανε και τη χαρακτηριστική ανάρτηση στο facebook εξηγώντας ότι την Τετάρτη (11/8) θα μαζευτούν όλα τα είδη στο γήπεδο του Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή δέχομαι μηνύματα για ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν με πράγματα ενημερώνω το εξής…. Την Τετάρτη η ομάδα μου το ΜΑΡΟΎΣΙ θα μαζεύει όλη μέρα πράγματα στο κλειστό του Αγ. Θωμά ώστε την Πέμπτη να φύγουν για Εύβοια…. Οι ομάδες είναι ξεχωριστά κομμάτια στη κοινωνία μακριά από κόμματα και παρατάξεις… Σας παρακαλώ βοηθήστε αυτήν την προσπάθεια μας…. Επειδή εχτές ήμουν στις Ροβιές παρακαλώ βάλτε προτεραιότητα λάδι φάρμακα νερά και μετά όλα τ άλλα… Σας ευχαριστούμε πολύ… ΜΑΡΟΎΣΙ ΕΊΜΑΣΤΕ…. ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΟΥ….»