Μανώλης Κολυμπάδης-ΕΟΕ: Η δήλωση για την επανεκλογή του

Μανώλης Κολυμπάδης-ΕΟΕ: Η δήλωση για την επανεκλογή του

 Μιχάλης Νιαβής

  |  23.09.2021 | 16:15

Μανώλης Κολυμπάδης-ΕΟΕ: Η δήλωση για την επανεκλογή του. «Ιδιαίτερα τιμητική για μένα η επανεκλογή μου στην ΕΟΕ», ανέφερε.

Δήλωση στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με αφορμή την επανεκλογή του στη θέση του γενικού γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έκανε ο Μανώλης Κολυμπάδης. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος και νωρίτερα γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, χαρακτήρισε ιδιαίτερα τιμητική την εμπιστοσύνη της Ολομέλειας στο πρόσωπό του και την ανανέωση της θητείας του για δεύτερη τετραετία.

Μανώλης Κολυμπάδης-ΕΟΕ: Η δήλωση για την επανεκλογή 

«Η επανεκλογή μου και μάλιστα χωρίς αντίπαλη υποψηφιότητα, είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα γιατί αποδεικνύει ότι τόσο οι συνάδελφοι στην Ολομέλεια όσο και οι συναλλασσόμενοι με την ΕΟΕ, αθλητικές ομοσπονδίες, οργανισμοί, υπουργεία κτλ, αναγνώρισαν τις υπηρεσίες μου επί μία τετραετία. Τις επιβράβευσαν και αναγνώρισαν επίσης ότι δεν υπάρχει ανάγκη για άλλη υποψηφιότητα, αφού η δική μου πληρούσε όλες τις προδιαγραφές, που απαιτούνται για τη θέση του γενικού γραμματέα της ΕΟΕ.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους, που με τίμησαν, σχεδόν ομόφωνα, με την ψήφο τους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Σπύρο Καπράλο αλλά και το προσωπικό της Ολυμπιακής Επιτροπής, που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτή την τετραετία. Στη διάρκειά της φτιάξαμε μία πολύ δυνατή και παραγωγική ομάδα, η οποία με το έργο που εμφάνισε, προχώρησε την Ολυμπιακή Επιτροπή πολλά βήματα μπροστά. Βεβαίως δεν θα λησμονήσω ν’ αναφέρω την προέλευσή μου, που είναι το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Από το πλήθος των συγχαρητήριων, που έλαβα μετά την εκλογή μου, αντιλήφθηκα ότι το άθλημά μας εξακολουθεί να με στηρίζει και να μου προσφέρει απλόχερα την αγάπη του. Θα συνεχίζω από τη θέση αυτή να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις τις υπηρεσίες μου στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και στο άθλημά μας ειδικότερα».