Μάνι Πακιάο: Προτάθηκε για πρόεδρος στις Φιλιππίνες [vid]

Μάνι Πακιάο: Προτάθηκε για πρόεδρος στις Φιλιππίνες [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  19.09.2021 | 13:34

Το κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία στις Φιλιππίνες, πρότεινε σήμερα τον αστέρα της πυγμαχίας, Μάνι Πακιάο για πρόεδρο τις χώρας στις εκλογές του 2022. Μάνι Πακιάο: Ο κορυφαίος προτάθηκε για πρόεδρος Ο Πακιάο, ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους στην ιστορία, προτάθηκε από το κόμμα PDP-Laban κατά τη διάρκεια της εθνοσυνέλευσής της παράταξης. Υπενθυμίζεται πως κατέκτησε […]

Το κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία στις Φιλιππίνες, πρότεινε σήμερα τον αστέρα της πυγμαχίας, Μάνι Πακιάο για πρόεδρο τις χώρας στις εκλογές του 2022.

Μάνι Πακιάο: Ο κορυφαίος προτάθηκε για πρόεδρος

Ο Πακιάο, ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους στην ιστορία, προτάθηκε από το κόμμα PDP-Laban κατά τη διάρκεια της εθνοσυνέλευσής της παράταξης. Υπενθυμίζεται πως κατέκτησε παγκόσμιους τίτλους σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες.

Μάνι Πακιάο: Η επιβεβαίωση

Ο αστέρας της πυγμαχίας επιβεβαίωσε τα όσα αναφέραμε, λέγοντας: «Είμαι μαχητής και θα είμαι πάντα μαχητής εντός και εκτός του ρινγκ», δήλωσε ο Πακιάο, 42 ετών, γερουσιαστής, σε ομιλία κατά τη διάρκεια της συνέλευσης. «Αποδέχομαι την υποψηφιότητά ως υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων».