Μάικ Μπράμος: Επιτυχημένο το χειρουργείο στο πέλμα [pic]

Χωρίς τον Μάικ Μπράμο θα πορευτεί η Βενέτσια καθώς όπως ενημέρωσε σήμερα η ομάδα από τη Βενετία ανακοίνωσε πως ο Έλληνας φόργουορντ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο πέλμα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά είναι προγραμματισμένη μία επανεξέταση έπειτα από δύο εβδομάδες αλλά το πιο πιθανό είναι η απουσία του να […]

Χωρίς τον Μάικ Μπράμο θα πορευτεί η Βενέτσια καθώς όπως ενημέρωσε σήμερα η ομάδα από τη Βενετία ανακοίνωσε πως ο Έλληνας φόργουορντ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο πέλμα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά είναι προγραμματισμένη μία επανεξέταση έπειτα από δύο εβδομάδες αλλά το πιο πιθανό είναι η απουσία του να κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα για τον Έλληνα ομογενή που διανύει την 7η σεζόν του στη Βένετσια.

Ο Μπράμος αγωνίζεται από το 2015 στη Βενέτσια, με την οποία τη σεζόν που πέρασε, είχε κατά μέσο όρο 10,3 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ στο πρωτάθλημα Ιταλίας, ενώ στο Eurocup είχε αντίστοιχα 11,4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.