Μαγκεβίτσιους: «Πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο – Τσιτσιπάς»

Μαγκεβίτσιους: «Πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο – Τσιτσιπάς»

 Γιάννης Νιαστίτης

  |  16.09.2021 | 16:51

Ο προπονητής των Λιθουανών, Ριμβάιντας Μαγκεβίτσιους, λίγο πριν τα ματς με την Ελλάδα (18 -19/9), με φόντο την άνοδο στο World Group 1 του Davis Cup, στάθηκε στις δηλώσεις του στο… εμπόδιο που ακούει στο όνομα Στέφανος Τσιτσιπάς. «Φυσικά και δεν είναι η ζέστη το θέμα, αλλά ο Τσιτσιπάς», ανέφερε αρχικά ο Μαγκεβίτσιους και συνέχισε: […]

Ο προπονητής των Λιθουανών, Ριμβάιντας Μαγκεβίτσιους, λίγο πριν τα ματς με την Ελλάδα (18 -19/9), με φόντο την άνοδο στο World Group 1 του Davis Cup, στάθηκε στις δηλώσεις του στο… εμπόδιο που ακούει στο όνομα Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Φυσικά και δεν είναι η ζέστη το θέμα, αλλά ο Τσιτσιπάς», ανέφερε αρχικά ο Μαγκεβίτσιους και συνέχισε: «Αυτό είναι το βασικό εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουμε για να κερδίσουμε την Ελλάδα.

Από την άλλη τόσο ο Μπεράνκις, όσο και ο Γκριγκέλις έχουν παίξει μαζί του και γνωρίζουν καλά το παιχνίδι του. Σε αυτό όμως που πραγματικά έχουμε επικεντρωθεί είναι στο να παρατάξουμε ένα πολύ καλό σχήμα και να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Ο κάθε αγώνας θα είναι ξεχωριστός και πολύ σημαντικός για την τελική έκβαση της αναμέτρησης».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Λαουρίνας Γκρισκέλις. «Η διάθεσή μας είναι πολύ καλή. Έχουμε πολύ καλές συνθήκες στην Ελλάδα. Για μένα προσωπικά δεν έχει ζέστη και ο καιρός είναι υπέροχος.

Κατά διαστήματα φυσάει λίγο κι αυτό είναι ίσως πιο ενοχλητικό από τη θερμοκρασία. Όσο για την αντίπαλη ομάδα, αναμφίβολα έχουμε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο μπροστά μας. Αλλα πραγματικά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».