Μάγδα Φύσσα: «Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό, χρειάζεται να συνεχίσουμε να παλεύουμε» [vid, pic]

Μάγδα Φύσσα: «Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό, χρειάζεται να συνεχίσουμε να παλεύουμε» [vid, pic]

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  18.09.2021 | 19:51

8 χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με την μητέρα του Μάγδα να κάνει δηλώσεις στο πλαίσιο της αντιφασιστικής διαδήλωσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Η Μάγδα Φύσσα τόνισε ότι ο φασισμός δεν έχει τελειώσει ακόμη, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει όλοι να συνεχίσουν να παλεύουν ενάντια στον φασισμό. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο μνημείο που […]

8 χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με την μητέρα του Μάγδα να κάνει δηλώσεις στο πλαίσιο της αντιφασιστικής διαδήλωσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Η Μάγδα Φύσσα τόνισε ότι ο φασισμός δεν έχει τελειώσει ακόμη, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει όλοι να συνεχίσουν να παλεύουν ενάντια στον φασισμό. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο μνημείο που έχει χτιστεί προς τιμήν της μνήμης του γιου της, αφήνοντας λουλούδια.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό, είναι ακόμα εκεί έξω. Καταφέραμε να βάλουμε τη Χρυσή Αυγή φυλακή, αλλά χρειάζεται όλοι μας να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απώλεια του Ανδρέα Τζέλλη, υπογραμμίζοντας: «Σήμερα η μέρα είναι δύσκολη όχι μόνο για τη μέρα που πέθανε το παιδί μας, αλλά και γιατί είναι και η μέρα που αποχαιρετήσαμε τον στυλοβάτη μας, τον Ανδρέα Τζέλλη».