Λουκέτο στον Νίκο Βέρτη, εντοπίστηκαν αρκετοί ανεμβολίαστοι

 newsroom

  |  22.08.2021 | 13:47

Το YTON, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στο οποίο τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης είναι ένα από τα πρώτα μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας που βρέθηκαν να μην τηρούν τα υγειονομικά πρωτοκόλλα που προβλέπεται για την λειτουργία τους. Αυτό έγινε σήμερα τα ξημερώματα από ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας που βρέθηκε στον ΥΤΟΝ και πραγματοποίησαν ελέγχους στο μαγαζί που εμφανίζεται ο γνωστός καλλιτέχνης […]

Το YTON, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στο οποίο τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης είναι ένα από τα πρώτα μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας που βρέθηκαν να μην τηρούν τα υγειονομικά πρωτοκόλλα που προβλέπεται για την λειτουργία τους.

Αυτό έγινε σήμερα τα ξημερώματα από ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας που βρέθηκε στον ΥΤΟΝ και πραγματοποίησαν ελέγχους στο μαγαζί που εμφανίζεται ο γνωστός καλλιτέχνης και κατέγραψαν παραβάσεις

Εκεί λοιπόν διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι πελάτες που βρίσκονταν στο μαγαζί δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού και δε θα έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο.

Παράλληλα, ο αριθμός των πελατών ήταν μεγαλύτερος από αυτών που προβλέπεται, δεν ήταν όλοι καθημένοι ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν διέθετε έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή για τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Έτσι του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και θα μείνει κλειστό για μία εβδομάδα.