Λουίς Χάμιλτον: «Είμαστε πολύ δυνατοί, δεν τα παρατάμε και πάμε για τίτλο»

Ο Λιούς Χάμιλτον μίλησε εν όψει της επιστροφής της Formula 1, μετά την διακοπή για το καλοκαίρι στο ΣΠΑ.Η Mercedes ξεκίνησε με μειονέκτημα τη φετινή αγωνιστική σεζόν, με τη Red Bull Racing να έχει το ταχύτερο μονοθέσιο. Η μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι έντονη έως τώρα. Ο πρωτοπόρος πλέον στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Λιούις Χάμιλτον στέλνει το μήνυμά του για […]

Ο Λιούς Χάμιλτον μίλησε εν όψει της επιστροφής της Formula 1, μετά την διακοπή για το καλοκαίρι στο ΣΠΑ.Η Mercedes ξεκίνησε με μειονέκτημα τη φετινή αγωνιστική σεζόν, με τη Red Bull Racing να έχει το ταχύτερο μονοθέσιο. Η μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι έντονη έως τώρα.

Ο πρωτοπόρος πλέον στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Λιούις Χάμιλτον στέλνει το μήνυμά του για το δεύτερο μισό της χρονιάς και δηλώνει χαρούμενος με τον τρόπο που η ομάδα του βελτιώθηκε εντός της σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής για την μάχη με τον Μαξ Φερστάπεν:

«Ελπίζω να βρούμε επιπλέον απόδοση στο μονοθέσιο. Μπορώ να σας πω πως ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση η προσπάθειά μας.

Οι μηχανικοί μας έφεραν ένα συνδυασμό εξελίξεων και κάναμε ένα πολύ δυνατό βήμα καθώς έχουμε φτάσει στο μέσον της χρονιάς. Από το Μονακό κι έπειτα είχαμε πολύ έντονους αγώνες, αλλά η αναβάθμισή μας έχει λειτουργήσει πολύ καλά.

Έπειτα δουλέψαμε σε ορισμένες διαδικασίες καθ’όλη τη διάρκεια ενός τριημέρου, προσπαθώντας να αντλήσουμε περισσότερη απόδοση και τώρα πιστεύω πως είμαστε ακόμα πιο κοντά.

Στην Ουγγαρία ήμασταν πολύ δυνατοί και με εξέπληξε το πόσοι δυνατοί ήμασταν συγκριτικά με τους αντιπάλους μας.

Είμαι πολύ υπερήφανος για τη δουλειά που έκαναν όλοι στο εργοστάσιο. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και με τιμά που αγωνίζομαι για μια τέτοια ομάδα».