Λόπεθ: «Θεωρώ το αποτέλεσμα άδικο»

Λόπεθ: «Θεωρώ το αποτέλεσμα άδικο»

 Μιχάλης Νιαβής

  |  19.09.2021 | 20:50

Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στην επιστροφή του Γιάννη Αναστασίου στο Περιστέρι. Ο αγώνας έληξε 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, με τον Άνχελ Λόπεθ να μιλά για το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Λόπεθ: «Άδικο το αποτέλεσμα Για το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό: «Στα αποδυτήρια συζητήσαμε με […]

Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στην επιστροφή του Γιάννη Αναστασίου στο Περιστέρι. Ο αγώνας έληξε 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, με τον Άνχελ Λόπεθ να μιλά για το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Λόπεθ: «Άδικο το αποτέλεσμα

Για το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό: «Στα αποδυτήρια συζητήσαμε με τους παίκτες μας ότι πρέπει να σκοράρουμε άλλο ένα γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ του Παναιτωλικού ήρθε από ένα ριμπάουν της μπάλας».

Για το τελικό αποτέλεσμα:«Είχαμε συζητήσει στα αποδυτήρια ότι ο Παναιτωλικός μπορεί να γίνει επικύνδινος. Θεωρώ το αποτέλεσμα άδικο αρκετά άδικο».