Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν είναι δουλειά μου να πείσω κάποιον να κάνει το εμβόλιο»

Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν είναι δουλειά μου να πείσω κάποιον να κάνει το εμβόλιο»

 Μιχάλης Νιαβής

  |  29.09.2021 | 19:15

Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν είναι δουλειά μου να πείσω κάποιον να κάνει το εμβόλιο». Eξέφρασε τις σκέψεις του για τους παίκτες που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το θέμα του εμβολιασμού στο NBA αποτελεί μεγάλο «πονοκέφαλο» για πολλές ομάδες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ήδη ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει αρνηθεί να εμβολιαστεί, ενώ και ο Άντριου Γουίγκινς δείχνει σκεπτικός μέχρι τώρα.  Σύμφωνα με το «The Athletic», οι τοπικές Αρχές σε Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο θα απαγορεύουν την είσοδο στο γήπεδο στους αθλητές που δεν έχουν εμβολιαστεί. Ο Λεμπρόν Τζέιμς, πάντως, απέφυγε να πάρει θέση για το ζήτημα.

Λεμπρόν Τζέιμς: Τι είπε για τον εμβολιασμό και τον Γουέστμπρουκ

Ο Βασιλιάς κλήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα του εμβολιασμού των παικτών, κατά τη διάρκεια της Media Day των Λέικερς. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην προσθήκη του Ράσελ Γουέστμπρουκ.

«Δε μιλάω για άλλους ανθρώπους και τι πρέπει να κάνουν», είπε σχετικά ο αστέρας των «λιμνανθρώπων» και συνέχισε: «Μιλάμε για μεμονωμένα σώματα. Δεν μιλάμε για κάτι πολιτικό, ρατσιστικό ή αστυνομική βία. Δεν νομίζω ότι πρέπει προσωπικά να εμπλακώ σε αυτό που κάνουν οι άλλοι για το σώμα και τα μέσα διαβίωσής τους. Ξέρω τι έκανα για μένα και την οικογένειά μου. Όμως, όσον αφορά τον καθένα και τις επιλογές του, δεν είναι δική μου δουλειά». Αναφερόμενος στον Γουέστμπρουκ, ο Τζέιμς ήταν σαφής: «Χρειαζόμαστε τον Ρας και να είναι ο πραγματικός Ρας. Δεν χρειαζόμαστε τον Ρας να αλλάξει για κανέναν, γι’ αυτό τον πήραμε».