Λάσο-Ρεάλ Μαδρίτης: Η ενόχληση και το μέλλον του Κάρολ [vid]

Λάσο-Ρεάλ Μαδρίτης: Η ενόχληση και το μέλλον του Κάρολ [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  29.09.2021 | 18:50

Λάσο-Ρεάλ Μαδρίτης: Η ενόχληση και το μέλλον του Κάρολ. O κόουτς ήταν φυσικό να δεχθεί ερώτηση αναφορικά με το τι πρόκειται τελικά να συμβεί φέτος.

Ο Τζέι Σι Κάρολ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προκειμένου να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του, δίχως έως τώρα να παρουσιάζει σημάδια ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι φτάσαμε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν της Eurolague και εκείνος είναι απών. Η διοίκηση της ομάδας δείχνει υπομονή και κρατά στάση υπομονής ως προς το θέμα. Δε συμβαίνει, ωστόσο το ίδιο και με τον προπονητή της ομάδας, τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις.

Πάμπλο Λάσο: Η ενόχληση του προπονητή της Ρεάλ

«Όλο αυτό με τον Κάρολ με ενοχλεί λιγάκι. Γιατί δεν ρωτάτε τον ίδιο; Δεν βρίσκεται εδώ, δεν τον περιμένω. Έχουμε παιχνίδι να δώσουμε αύριο Έχω να ακούσω νέα του πάνω από δύο εβδομάδες».

Σχολιάζοντας παράλληλα την μέχρι στιγμής παρουσία της Ρεάλ στο ξεκίνημα της νέας περιόδου, ο κόουτς Λάσο δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας ως τώρα. Πέντε επίσημα παιχνίδια, πέντε νίκες κι ένας τίτλος. Τι άλλο να πω; Υπάρχουν περιθώρια για να βελτιωθούμε, αλλά είμαστε ήδη πολύ καλοί σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού».