Ετικέτες: ,

Λάρισα – Αμάλ: Επεισοδιακή η επίσκεψη στην πόλη της Θεσσαλίας [vid]

 newsroom

  |  31.08.2021 | 21:58

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λάρισα, εκεί όπου βρίσκεται η Αμάλ, η ξύλινη μαριονέτα ύψους 3,5 μέτρων που έχει τη μορφή μιας «ασυνόδευτης προσφυγοπούλας» και έχει ήδη «επισκεφθεί» μέχρι τώρα πολλές περιοχές της χώρας μας. Τα επεισόδια έγιναν κατά την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης για την υποδοχή της Αμάλ, στην κοίτη του Πηνειού ποταμού. Σύμφωνα με το larissapress […]

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λάρισα, εκεί όπου βρίσκεται η Αμάλ, η ξύλινη μαριονέτα ύψους 3,5 μέτρων που έχει τη μορφή μιας «ασυνόδευτης προσφυγοπούλας» και έχει ήδη «επισκεφθεί» μέχρι τώρα πολλές περιοχές της χώρας μας.

Τα επεισόδια έγιναν κατά την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης για την υποδοχή της Αμάλ, στην κοίτη του Πηνειού ποταμού. Σύμφωνα με το larissapress έγιναν επεισόδια και πετροπόλεμος κατά τη διάρκεια της βόλτας που έκανε η κούκλα στο ποτάμι του Πηνειού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Το ελληνικό τένις κέρδισε μια ακόμη αναγνώριση

Εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τένις το αίτημα για αναβάθμιση από την κατηγορία C Naion στην κατηγορία B Nation.

Γιάννης Νιαστίτης

27.09.2021 | 16:58

Σβαμπ: «Μεγάλη εμφάνιση απ' όλους μας» [pic]

ΠΑΟΚ – Σβαμπ: Ο μέσος των Θεσσαλονικιών με ποστάρισμά του ευχαρίστησε για τις ευχές για τα γενέθλιά του, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ.ΠΑΟΚ – Σβαμπ: Ο μέσος των Θεσσαλονικιών με ποστάρισμά του ευχαρίστησε για τις ευχές για τα γενέθλιά του, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ.

newsroom

27.09.2021 | 16:46

Χάντμπολ: Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Οκτωβρίου

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Οκτωβρίου, όπως προέκυψε μετά από επικοινωνία με την ΕΡΤ.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

27.09.2021 | 16:46

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν τα «πράσινα»... όπλα

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση για το τμήμα της σκοποβολής των «πράσινων».

Γιάννης Νιαστίτης

27.09.2021 | 16:40