Λάουρα Νάργες: Οι δημόσιες δηλώσεις της για τον Χρήστο Σαντικάι [vid]

Λάουρα Νάργες: Οι δημόσιες δηλώσεις της για τον Χρήστο Σαντικάι [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  19.09.2021 | 16:43

Η Λάουρα Νάργες μίλησε για όλους και για όλα και δεν δίστασε να αναφερθεί στο bullying που δέχτηκε στο παρελθόν για το βάρος της, αλλά και στην σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι. Λάουρα Νάργες: Τα κιλά που έχει χάσει Πιο συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι πέτυχαν την Λάουρα Νάργες σε έξοδό της και βρήκαν την ευκαιρία […]

Η Λάουρα Νάργες μίλησε για όλους και για όλα και δεν δίστασε να αναφερθεί στο bullying που δέχτηκε στο παρελθόν για το βάρος της, αλλά και στην σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Λάουρα Νάργες: Τα κιλά που έχει χάσει

Πιο συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι πέτυχαν την Λάουρα Νάργες σε έξοδό της και βρήκαν την ευκαιρία να της θέσουν ορισμένες ερωτήσεις. «Έχω χάσει 18 κιλά, καταλάβαινα ότι δεν αισθάνομαι καλά με τον οργανισμό μου. Είχα τρομερές δυσκολίες και με τον ύπνο μου», ανέφερε για το βάρος της, σύμφωνα με το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή OPEN Weekend.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε δεχτεί bullying σε μεγάλο βαθμό για την εμφάνισή της. «Γινόταν γενικά, χαμός στα σχόλια στα social media, δυστυχώς. Ανέκαθεν τα αντιμετώπιζα αυτά, ακόμα και μέσα στον χώρο από ανθρώπους οι οποίοι έρχονταν και μου έλεγαν: “Μα, κάνεις τηλεόραση, δεν γίνεται να έχεις παραπάνω κιλά”. Μια τέτοια νοοτροπία υιοθετούσε και ο κόσμος έξω».

Λάουρα Νάργες: Η σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι 

Όσον αφορά την σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Σίγουρα, είναι υπέρβαση για ‘μένα και μόνο που μπαίνω στη διαδικασία να πω ότι είμαι με έναν άνθρωπο, και νιώθω πάρα πολύ καλά για αυτό. Δεν συνηθίζω να το κάνω, αλλά νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα σημείο της ζωής μου που αισθάνομαι πολύ εντάξει για να το κάνω αυτό».

Πηγή:protothema.gr